Dăncilă: Nu a greșit Mihai Fifor. Vrem ca mai mulți colegi să se implice în campanie

Redactor:
Alexandru Costea
Viorica Dăncilă a afirmat, întrebată cu ce a greșit Mihai Fifor de a fost schimbat din funcția de șef al campaniei electorale, că acesta nu a greșit, însă PSD vrea ca mai mulți colegi să se implice pentru a maximiza șansele partidului la prezidențiale.

„Nu a greșit Mihai Fifor. Nu aș interpreta așa. Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulți colegi să se implice în organizare și în deplasările în teritoriu vrem ca mult mai mulți să ne implicăm pentru a avea șanse cât mai mari să câștigăm”, a declarat Viorica Dăncilă, înainte de a participa la evenimentul de lansare a programului de candidat, sâmbătă la Romexpo.

„Avem pe fiecare regiune, pentru a eficientiza activitatea. Avem pe fiecare regiune câte un responsabil de campanie. Luni vom fi la sediul din Kiseleff și vom face o echipă mult mai puternică. Vrem acest lucru pentru că ne dorim să câștigăm și fiecare colegi, fiecare colegă din PSD, din conducerea partidului vrea să se implice. Pe mine m-a bucurat foarte mult decizia colegilor și colegelor mele de ieri”, a completat Dăncilă.

Coordonatori de campanie vor fi Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău și Dumitru Buzatu, potrivit unei decizii a CEx al PSD de vineri seară. Anterior, secretarul general al PSD Mihai Fifor era șeful campaniei electorale.

Unii social-democrați au propus și suspendarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al PSD, însă Viorica Dăncilă s-a opus. Propunerea nu a fost supusă la vot, au precizat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Președintele PSD Viorica Dăncilă își prezintă programul de candidat la prezidențiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este și ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

×
Inchide