De ce nu a făcut Dăncilă niciodată un copil. Cum arată Victor, copilul înfiat de premier, pe când avea 26 de ani: „Soțul nu a fost de acord” FOTO

De ce nu a făcut Dăncilă niciodată un copil. Cum arată Victor, copilul înfiat de premier, pe când avea 26 de ani: „Soțul nu a fost de acord FOTO
Publicat: 12/11/2019, 09:00

„M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor mânuțele avea răni la mâini. Când am văzut acel ‘ghemotoc’ m-am hotărât să îl înfiez. Soțul meu nu a fost de acord, părinții nu au fost de acord. M-am internat în spital ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere. Mama mea mi-a spus un lucru: ‘dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă’. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord.

Mi-au atacat familia, m-au atacat pentru că am înfiat un copil. Îmi pare rău că nu am putut să îl apăr pe Victor, acum, după ce l-am apărat mereu, când era mic”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, potrivit viva.ro.

Viorica Dăncilă nu regretă gestul înfierii și spune că oricând ar face la fel.„Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viața mea și aș face-o din nou. Nu-mi doream să înfiez un copil, așa cum s-a acreditat. Eram pe 4 ianuarie 1990, eram inginer stagiar, eram în formarea unei cariere… În noaptea de 4 ianuarie eram de serviciu.

Noaptea pe la 1-2 vorbeam cu o prietenă care era centralistă și mi-a spus că e puțin necăjită. Mi-a spus că a vorbit cu omoloaga ei de la spital și că o femeie a abandonat un copil și plânge, plânge și că va merge cu o prietenă dimineață să îl vadă și dacă vreau să merg și eu. Dimineață, am mers cu cele două prietene. (…) Am mers și am văzut copilul, am văzut un ghemotoc mic, de 4 zile, care plângea foarte tare, parcă își striga disperarea și faptul că el e singur când toți ceilalți erau cu mămicile lor. Atunci am simțit că acesta e destinul meu, că trebuie să ajut acest copil.

M-am dus acasă și am vorbit cu soțul meu, nu a fost foarte încântat prima dată. Mi-a spus: Totuși, ai 26 de ani, ești încă tânără, nu știu cum te vei descurca. Eram la început de drum, aveam un apartament care nici nu era mobilat. Am spus că îl voi iubi sau voi învăța să îl iubesc. Am vorbit cu mama, socrii mei, erau foarte reținuți. Au venit prieteni și au spus: poate copilul are probleme de sănătate, nu știi. Am fost de neclintit și am spus că voi înfia acest copil. În 6 ianuarie m-am internat cu el ca să învăț să îl hrănesc. Am stat în spital cu băiețelul meu două săptămâni. Deja nu mă mai dezlipeam de cel mic. Soțul meu s-a atașat foarte mult de el. (…) Mama mea l-a iubit enorm, l-a răsfățat enorm’, a povestit Viorica Dăncilă.

Dăncilă a făcut și o dezvăluire în premieră: premierul are certificatul de naștere pe numele vechi al copilului ei, iar după înfiere a fost schimbat numele. Victor a aflat la 15 ani că a fost adoptat, care s-a și oferit să-i facă cunoștință cu familia biologică, dar acesta nu a vrut acest lucru

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații