Decizie-radicală a organizatorului Galei în care Olivia Steer a primit un premiu pentru „rolul său activ în societate”

Decizie-radicală a organizatorului Galei în care Olivia Steer a primit un premiu pentru rolul său activ în societate
Publicat: 19/04/2018, 17:24

„Ne cerem scuze dacă acestă decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate și excelența în medicină.(…) Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susținut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spațiul public”, a scris, pe Facebook, Florentina Opriș, organizatorul Femeilor care Dăruiesc Sănătate.

Aceasta a mai explicat că, în cadrul evenimentului, au fost premiate și alte „doamne excepționale”

„Mi-aș fi dorit ca spațiul public să observe și celelalte doamne excepționale din medicina românească care au fost premiate aseară și cărora nimeni nu le-a oferit până acum prea mare atenție sau o recunoaștere publică pentru toate eforturile pe care le-au depus și pentru toate rezultatele deosebite obținute de-a lungul timpului. Din păcate, spațiul public și-a ațintit atenția asupra unei singure persoane premiate în cadrul Galei de aseară și a a scos în evidență doar numele unei persoane așa-zis controversate, declanșând astfel un tăvălug care nu aduce niciun fel de beneficiu nimănui și care umbrește inclusiv numele persoanelor care merită tot respectul și recunoștința noastră”, a scris, pe Facebook, Florentina Opriș, organizatorul Femeilor care Dăruiesc Sănătate.

Decizia organizatorului vine după ce, în spațiul public, premiul acordat Oliviei Steer a născut un val de reacții negative, înclusiv în rândul sponsorilor.

„Ieri, 18 Aprilie 2018, am avut o surpriză extrem de neplăcută! În cadrul evenimentului „Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate”, organizat de Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, care se presupunea a susține excelența în medicină, știință și sănătate, s-au adus prejudicii valorilor pe care brandul AQUA Carpatica le-a promovat și le promovează încă de la bun început! Imaginea de brand a fost puternic afectată prin decernarea unui premiu de excelență unei persoane care promovează non-valorile științifice și medicale.(…) Brandul nostru nu a avut niciun fel de informații referitoare la desfășurătorul evenimentului și implicit nici numele celor care urmau să fie premiați în cadrul Galei. Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer”, au precizat, pe Facebook, reprezentanții companiei Aqua Carpatica, unul dintre sponsorii evenimentului.

„Îmi pare foarte rău că nu am ajuns pentru că nu aș fi permis o asemenea mascaradă. Vorbim despre o persoană care lupă împotriva vaccinării, tratamentelor oncologice, medicinii care salvează vieți. Este absolut inacceptabil ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg de ce au avut această reacție reprezentanții autorităților care au participat și care au primit premii, cum au putut sa stea pe scaune și să aplaude în momentul în care numele Oliviei Steer a fost pronunțat?De ce nu s-au ridicat oamenii aceia de pe scaun să spun că acest lucru nu se poate face. Trebuiau să se ridice și în momentul acela să își lase premiile și să plece. Ar fi fost un gest minim de onoare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Maiță, președintele Asociației Mame pentru Mame.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?