Delta Dunării are un nou guvernator, numit de Dăncilă. Este fost șef al SRI Tulcea

Redactor:
Andrei Ilinca
Delta Dunării are un nou guvernator, numit de Dăncilă. Este fost șef al SRI Tulcea
Viorica Dăncilă l-a revocat pe Mălin-Matei Mușetescu din funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării". Premierul a mai eliberat din funcție mai mulți secretari de stat de la ministerele Energiei, Mediului și Fondurilor Europene.

Funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” a fost preluată de Cătălin Țibuleac, potrivit deciziei publicate, vineri, în Monitorul Oficial.

Cătălin Țibuleac a fost șef al SRI Tulcea, iar, potrivit Ziarului de Tulcea, acesta s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani și jumătate în fruntea instituției.

Șeful Executivului i-a mai eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei pe Robert Tudorache, pe Adrian Neculaescu din funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului și pe Octav-Dan Paxino din funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

În locul acestora au fost numiți Marius Dumitrașcu la Energiei, Octavian Stana la Mediu și Cezar Caleap la Fonduri Europene.

Inchide