DEPISTATĂ. Tânăra despre care se credea că a fost capturată de o sectă a fost găsita! Ce s-a întâmplat

DEPISTATĂ. Tânăra despre care se credea că a fost capturată de o sectă a fost găsita! Ce s-a întâmplat
Tânăra despre care se credea că a fost capturată de o sectă a fost găsita! Ce s-a întâmplat / Sursă FOTO: Poliția Română
Publicat: 06/07/2020, 15:59

Tânăra dispărută din Cluj, despre care se credea că este sechestrată de o sectă, a fost găsită de polițiști, însă nu dorește să își dezvăluie locația.

Olivia-Sorina Ladăr pleacase de acasă pe 15 iunie și nimeni nu știe unde este. Sora ei susținea chiar că aceasta ar fi sechestrată de o sectă.

Femeia a fost găsită, dar nu vrea să știe nimeni unde se află

„Numita Ladar Olivia – Sorina a fost depistată de poliţişti. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni însă, îşi rezervă dreptul de a nu-şi dezvălui locaţia în care se află, drept garantat de art. 31 din Legea 141/2010”, precizează autoritățile.

Sora femeii anunțase dispariția pe Facebook și bănuia că aceasta ar fi fost capturată de o sectă – „Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța, dar credem că poate fi în orice țară europeană”.

„Este dispărută! Capturată de o sectă!”

„Fetița asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturată de o sectă!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța dar credem că poate fi in orice țară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!! E de știut că numele e Lădar Olivia Sorina și nu Ramona!!!!”, este mesajul postat pe Facebook de către sora femeii.

Ulterior, mesajul a fost șters.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis poliţiştii clujeni în cursul săptămânii trecute.

Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase