Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte

Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte
foto: Profimedia Images
Publicat: 30/07/2022, 19:39
Actualizat: 30/07/2022, 20:03

Noi detalii despre tragedia care a șocat Italia. O femeie și-a lăsat fetița de doar un an jumătate singură timp de șase zile.

Alessia Pifferi, o femeie în vârstă de 36 de ani din Milano, și-a lăsat fetița să moară fără nicio remușcare.

Motivul a fost iubitul pe care l-a cunoscut pe Tinder. Înainte de a pleca de acasă, femeia a sedat-o pe cea mică pentru a sta fără griji.

Din nefericire, copila a decedat din lipsa hrănii și a deshidratării. Zvonurile spun că fetița ar fi ros perna pe care stătea, în ultimele clipe din viață.

Diana, copila care merita o altă viață

Timp de aproape o săptămână, fetița nevinovată a așteptat ca mama ei să se întoarcă. La un an jumate, Diana a murit cu o sticlă goală, lângă pat.

Anchetatorii au fost șocați când au ajuns la adresă. Aceștia au găsit benzodiazepine și alte indicii care arătau ca a sedat-o pe copilă de mai multe ori.

„Mi-a dat-o o persoană pe care o cunoșteam”, a declarat italianca.

Diana murise într-o stare critică, cu răni pe corp, de la lipsa de îngrijire. Fusese lăsată singură cu zilele, nu doar în acest ultim moment al vieții ei.

Conform sursei citate, miercuri dimineață, atunci când individa s-a întors acasă, a găsit-o pe Diana fără suflare.

„Am văzut că nu mișcă. Am lovit-o ușor pe spate. I-am pus picioarele în chiuvetă, să o ud, dar nu a reacționat. Nu sunt o mamă rea”, a povestit ea.

Femeia a sunat la 118, numărul local de urgență, după care a cerut ajutorul vecinilor. Din păcate, Diana s-a stins din viață înainte ca mama ei să se întoarcă.

Nici vecinii nu au avut cuvinte de laudă la adresa femeii. Mulți au descris-o pe Alessia ca pe o persoană care nu reprezenta încredere, potrivit Corriere della Serra.

Localnicii i-au adus omagii micuței, împodobind baloane albe cu panglici de aceeași culoare. Aceștia au scris pe ele „Bună, îngerule!”.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase