DEZMINȚIRE. Cosmin Seleși a prezentat dovada că NU are coronavirus: „Dragilor, sunt bine!” (VIDEO)

DEZMINȚIRE. Cosmin Seleși a prezentat dovada că NU are coronavirus: Dragilor, sunt bine! (VIDEO)
Cosmin Seleși, rezultat negativ la testul COVID-19
Publicat: 18/06/2020, 22:11
Actualizat: 18/06/2020, 22:40

Actorul și omul de televiziune Cosmin Seleși a reacționat prompt după ce în presă au apărut informații pe surse potrivit cărora și el s-ar afla pe lista vedetelor de la Antene infectate cu coronavirus. Prezentatorul TV a prezentat pe Facebook și un act doveditor potrivit căruia rezultatul la test a fost negativ.

Iniţial, Cosmin Sereși fusese anunţat ca fiind pozitiv cu noul coronavirus, alături de Ozana Barabancea, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu şi alţi membri din staff-ul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Antena 1 a anunțat în cursul zilei că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate după o anchetă epidemiologică extinsă.

Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!„, a scris Cosmin Seleși pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu. De altfel, surse din Antena 1 au mărturisit pentru GÂNDUL că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Sursele citate susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea, dar și Andrei Ștefănescu au fost însă diagnosticați pozitiv: ”Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. Întrucât în secția destinată pacienților adulți nu mai erau locuri, Ozana Barabancea a fost repartizată într-o rezervă a Secției pentru copii.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea într-un comunicat. Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.