Dezvăluiri explozive din culisele grupului Bilderberg. „Oculții” caută soluții pentru a scăpa de „gangsterul” Putin și „marele parazit” Obama

Dezvăluiri explozive din culisele grupului Bilderberg. Oculții caută soluții pentru a scăpa de gangsterul Putin și marele parazit Obama
Publicat: 16/06/2015, 18:47

Dincolo de metaforele folosite de McKenna, acesta menționează că recent grupul Bilderberg s-a adunat în satul austriac Telfs-Buchen. Doar bancherii, directorii de multinaționale și politicienii occidentali care se află pe statul de plată al grupului de minim 10 ani au voie să participe la întâlniri.

Grupul Bilderberg, format în 1954, s-a înconjurat într-o aură de respect, susținând că promovează o mai bună înțelegere între Europa și America de Nord.

„Întâlnirea este ținută în deplină securitate și secret, întocmai ca „ședințele” cartelului de droguri Medellin”, scrie jurnalistul.

Pe de altă parte, „la întâlnirea grupului Bilderberg nu vin mulți oameni de culoare, deoarece întregul continent african este considerat o amenințare pentru elitele puterilor occidentale și finanțatorii lor”.

Ultimul lucru de care ar avea nevoie bogătașii din Bilderberg ar fi o economie africană competitivă, care să rivalizeze cu cea occidentală și să reducă prețurile.

Anul acesta, laburistul Ed Balls va participa la ședințele Bilderberg în calitate de „asistent la garderobă”, scrie McKenna. Un draft al raportului președintelui Bilderberg pentru ultimele 12 luni a ajuns din greșeală în mass media și jurnalistul englez citează din el.

„Dragii mei prieteni,

Ultimele 12 luni au fost fructuoase în ceea ce ne privește. Operațiunile noastre din cele cinci continente progresează bine și suntem încântați. Oriunde privim vedem amprenta eficienței grupului Bilderberg.

Principala noastră misiune în 2014 a fost să determinăm reducerea prețului la petrol, astfel încât să-i scoatem din joc pe eventualii miliardari din domeniul fracturării. I-am reamintit gangsterului Putin cine sunt cu adevărat șefii. În acest sens, mulțumim Arabiei Saudite. În schimb, le vom permite să desfășoare execuțiile publice timp de câțiva ani, fără să intervenim. Domnule Număr Trei, nu cumva CIA-ul s-a uitat în direcția cealaltă?

Îl felicit și pe Numărul Doi pentru modul în care a protejat interesele noastre în Marea Britanie. Nu doar că a reușit să păstreze unitatea Marii Britanii, ci a asigurat conducerea conservatorilor pentru încă o generație, protejând interesele membrilor noștri în domeniul bancar. Îi felicităm pe Tony Blair și Mandelson pentru cei 20 de ani în care au lucrat „sub acoperire” pentru a distruge cu succes partidul laburist.

Domnul Blair va primi premiul Bilderberg pentru activitatea sa. Misiunea pe care i-am dat-o, aceea de a destabiliza și mai mult Orientul Mijlociu, păstrând interesele membrilor noștri în industria producătoare de armament. Este un exemplu pentru noi toți.

În America de Nord, suntem bucuroși că eforturile noastre de a-l discredita pe „Marele Parazit” Barack Obama au dat roade. Îl felicit pe Numărul Cinci pentru munca din serviciile secrete americane. Focul va arde în continuare în ghetouri.

Avem însă și probleme, nu vreau să ocolim acest subiect. Nu sunt mulțumit că oamenii plasați de noi în Statul Islamic au scăpat de sub control. Scopul lor de a cauza criza imigranților de pe Mediterană, compromițând cel mai mare dușman al nostru, Declarația Universală a Drepturilor Omului, a funcționat optim. Acum, Numărul Cinci, trebuie să-i lichidați înainte să distrugă piața globală de antichități, care a fost profitabilă pentru mulți oameni. Spuneți-le că domnul Blair le va face o vizită. Se vor liniști.

Și mă poate scăpa cineva de acest preot scandalagiu, Papa Francisc? Nu îl vreau pe lângă mine, în timp ce încearcă să reformeze Banca Vaticanului. Vom folosi în continuare banca pentru a spăla bani. Vezi ce faci în sensul ăsta, Numărul Șase. Dacă ai nevoie de ajutor, vorbește cu Numărul Cinci, care îți va arăta cum a reușit CIA să ne scape de ultima problemă de la Vatican…

Unde crezi că pleci, Numărul Nouă? Nu m-am ocupat încă de tine! Credeai că o să trec peste incompetența ta în postul de președinte al FIFA? Te-am ajutat să scapi, atunci când ai avut probleme cu contul elvețian și tablourile Van Gogh furate. Ai eșuat într-un post în care am crezut că este imposibil să eșuezi. Lăcomia ta a atras mânia partenerilor noștri italieni din industria construcțiilor. Peștii mei piranha nu au mâncat astăzi. Veniți să vă hrăniți, dragii mei!”

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...