Dezvăluiri neașteptate în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu: Avocata creatorului de modă dezvăluie când a murit de fapt acesta / Dosarul a fost clasat

Redactor:
Gandul
Avocata Laura Vicol, care a fost angajată de către designerul de modă în trecut, a dezvăluit când s-a stins din viață Răzvan Ciobanu.

Acesta a fost găsit în dimineața zilei de 29 aprilie și toată lumea a crezut că a murit tot atunci, dar Laura Vicol a dezvăluit într-o declarație pentru Antena 1 data adevărată în care a bărbatul a decedat.

„Răzvan nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paști, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a specificat avocata. 

 

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Procurorii constănțeni au clasat dosarul deschis în urma morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină produs în apropierea localității Săcele. Potrivit procurorilor, designerul a murit în urma rănilor provocate de accident.

În urma morții lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f) din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speță a mai fost începută și o urmărire penală privind conducerea sub influența unor substanțe, însă a fost închisă ținând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răzvan Ciobanu a murit, la sfârșitul lunii aprilie, după ce mașina pe care o conducea a ieșit în afara șoselei și a lovit mai mulți copaci. Designerul mergea spre București din stațiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul accidentului.

Cercetările au arătat că mașina lui Răzvan Ciobanu a ieșit de pe drumul județean Constanța-Săcele și a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

În urma impactului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism, trupul său fiind găsit de un localnic, în jurul orei 7 dimineața.

 

Inchide