Dieta lui Marilyn Monroe | Ce trebuie să mânânci la micul dejun și la cină, ca să slăbești în timp record

Dieta lui Marilyn Monroe | Ce trebuie să mânânci la micul dejun și la cină, ca să slăbești în timp record
Dieta lui Marilyn Monroe / Sursă Foto: Pixabay
Publicat: 01/07/2022, 15:42
Actualizat: 01/07/2022, 15:50

Cunoscuta actriță și cântăreață americană Marlilyn Monroe, invidiată pentru frumusețea sa, și-a prezentat, în urmă cu câteva zeci de ani, rutina de antrenament și micul dejun pe care îl consuma zilnic. Masa era formată din două ouă crude turnate într-un pahar de lapte cald, și consuma acest tip de mâncare chiar și atunci când călătorea.

La cină, aceasta nu mergea niciodată în oraș. În loc să opteze pentru cel mai bun restaurant din oraș, ea se oprea la o piață din apropierea hotelului său pentru friptură, ficat sau cotlete de miel, pe care le frigea singură cu ajutorul unui cuptor electric. Pe lângă acestea, mânca morcovi cruzi.

Starul american iubea înghețata, fiind principalul său răsfăț culinar.

„Este un lucru bun, presupun, că mănânc simplu în timpul zilei, pentru că în ultimele luni am dezvoltat obiceiul de a mă opri la gelateria lui Will Wright pentru o înghețată cu caramel fierbinte în drum spre casă de la cursurile mele de teatru de seară. Sunt sigură că nu mi-aș putea permite acest răsfăț dacă nu ar fi faptul că dieta mea normală este compusă aproape în totalitate din alimente proteice”, spunea aceasta.

Mai jos, prezentăm un antrenament fizic ușor, descris de starul american în propriile sale cuvinte.

„Exerciții fizice. În fiecare dimineață, după ce mă spăl pe dinți, mă spăl pe față și mă scutur de primul strat adânc de somn, mă întind pe podea lângă patul meu și încep primul meu exercițiu. Este o rutină simplă de întărire a bustului, care constă în ridicarea unor greutăți de cinci kilograme din poziția brațelor întinse până la un punct situat direct deasupra capului meu. Fac acest lucru de 15 ori, încet.

Repet exercițiul de încă 15 ori din poziția cu brațele deasupra capului. Apoi, cu brațele la un unghi de 45 de grade față de podea, mișc greutățile în cercuri până când sunt obosită. Nu număr ritmic, așa cum fac oamenii care fac exerciții la radio; nu aș putea suporta exercițiile fizice dacă ar trebui să mă simt reglementată în privința lor.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase