Directorul liceului din Târgoviște spune că „indivizi dubioși” îi căutau pe elevii de clasa a IX-a

Directorul liceului din Târgoviște spune că indivizi dubioși îi căutau pe elevii de clasa a IX-a
Director Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgoviște, unde un elev de 15 ani a decedat după ce a fost înjunghiat la gât, spune că reprezentanții școlii se preocupau de situația elevilor de clasa IX-a întrucât existau "semnale" că "mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi".
Publicat: 18/02/2013, 14:30
Actualizat: 30/03/2019, 17:43

Director Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, unde un elev de 15 ani a decedat după ce a fost înjunghiat la gât, spune că reprezentanții școlii se preocupau de situația elevilor de clasa IX-a întrucât existau „semnale” că „mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi”.

Director Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, profesor Suzana Ilie, a declarat că elevul de clasa a IX-a care a decedat după ce a fost înjunghiat în apropierea unității de învățământ avea rezultate bune la școală și nu a creat probleme disciplinare.

Profesorul a precizat că unitatea de învățământ pe care o conduce nu s-a mai confruntat cu astfel de incidente.

„Bănuim că a fost un conflict, elevul care a decedat era în clasa a IX-a. Nu am mai avut astfel de situații, era un copil bun, a participat la balul bobocilor, unde a și câștigat. Nu crea probleme disciplinare și avea rezultate bune la școală. Repet nu am mai avut astfel de incidente cu o asemenea tragedie, practic tragedia a avut loc într-un gang de trecere pe unde merg nu numai elevi, ci și adulți, este în plin centru. Este inexplicabil ce s-a întâmplat” a spus directorul Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște.

Ea a mai afirmat că unitatea de învățământ se preocupa de situația elevilor de clasa IX-a întrucât existau „semnale” că „mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi”.

„Situația disciplinară de la clasele a IX-a ne-a preocupat mereu deoarece avem semnale că mai mulți indivizi dubioși îi căutau frecvent pe acești elevi. Noi avem doi paznici care nu le-au permis intrarea în școală a acestora și am convocat comitetul de părinți la clasa a IX-a spunându-le oamenilor că există anumiți copii care au legătură cu indivizi dubioși. Noi ne-am pus probleme de ordine și siguranță în școală, dar uitați-vă că s-a întâmplat lângă școală, la mică distanță, pe acest gang de trecere”, a spus Suzana Ilie.

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște a fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea unității de învățământ, adolescentul fiind transportat la spital, unde a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor Mihaela Anton, victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic și se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.

„Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găești la Târgoviște, iar din relatările colegilor care îl însoțeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre școală”, a spus Anton.

Ea a precizat că elevul a murit la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

„Elevul a murit, am fost și noi informați, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: «tu oprește-te!», iar agresorul l-a lovit cu un cuțit la gât”, a spus Anton.

Principalul suspect în cazul înjunghierii elevului de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște a fost identificat, are 18 ani, iar în prezent este căutat de polițiști, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dâmbovița, Raluca Florescu.

„Se pare că tânărul se afla la aproape 200 metri de unitatea de învățământ. Principalul suspect este identificat, urmează să demarăm activitățile pentru prinderea lui. Acesta are 18 ani. Ancheta este în desfășurare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dâmbovița, Raluca Florescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului