Dispus să facă închisoare în locul fiicei. Tatăl fetei de 14 ani din Târgu Jiu care a ajuns în arest după ce a bătut și umilit o minoră a răbufnit. “Mă duc eu în locul ei! Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic”

Dispus să facă închisoare în locul fiicei. Tatăl fetei de 14 ani din Târgu Jiu care a ajuns în arest după ce a bătut și umilit o minoră a răbufnit. “Mă duc eu în locul ei! Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic”
Dispus să facă închisoare în locul fiicei. Tatăl fetei de 14 ani din Târgu Jiu care a ajuns în arest după ce a bătut și umilit o minoră a răbufnit. “Mă duc eu în locul ei! Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic”
Publicat: 08/09/2020, 13:15

Tatăl fetei de 14 ani care a fost reținută pentru 24 de ore pentru că, alături de alte prietene, a umilit și bătut o colegă de școală din Târgu Jiu este dispus să meargă la închisoare în locul fiicei sale. Bărbatul este ferm convins că poliția a făcut o greșeală în acest caz deoarece fata lui va rămâne afectată pe viitor.

Bărbatul recunoaște că nu a petrecut timp suficient alături de fiica lui, dând vina pe pandemia de coronavirus. Acesta a mai precizat că a discutat cu diriginta pentru ca fata lui să fie mutată la o altă unitate de învățământ.

Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soţia mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu… Am fost îngrădiţi de acest drept de a sta lângă copiii noştri şi iată consecinţele. Ştiu că a fost o greşeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poţi să vezi, mă pun şi în postura părinţilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuţi decât mine. Mă duc eu în locul ei…“, a spus tatăl bătăușei, potrivit gorjonline.ro.

“Poliţistul a vrut el să dea exemplu în ţară să aresteze copilul ăsta de 14 ani!”

De asemenea, nici mama agresoarei, care lucrează Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, nu a fost alături de fiica sa timp de trei luni, obligată fiind să respecte mai multe norme pentru a nu-și pune în pericol familia. Dată fiind situația, tatăl susține că fata lui merită încă o șansă la viață.

A cunoscut aceste fetiţe de două luni, este vinovată şi ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poţi avea încredere în el, nu te gândeşti că ar putea face aşa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greşit noi ca părinţi undeva, vreau să îndreptăm greşeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o şansă în viaţă. Şi poliţistul a vrut el să dea exemplu în ţară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”, a declarat acesta.

Am fost la şcoală sa iau caracterizare despre comportamentul şi situaţia şcolară a fiicei mele şi mi s-a sugerat să nu se mai ducă acolo în acea şcoală, să o retrag de acolo. Chiar diriginta ei mi-a zis să o mut că va avea media scăzută la purtare“, mai spus tatăl agresoarei.

Pace în Târgu Jiu. Agresoare s-a împăcat cu victima!

Bărbatul a mai precizat că fata lui a făcut pace cu victima. “Fetiţa care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliţiei, la noi acasă, împreună cu o verişoară a ei, s-a luat în braţe cu fata mea, s-au împăcat, şi-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele. (…) Ştiu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine şi trebuie învăţat din acest necaz, să nu se mai întâmple aşa ceva”, a încheiat acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Cursul valutar BNR pentru 16 aprilie 2024: Ce se întâmplă pe piața valutară?
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Robert De Niro își deschide hotel în România. Unde va fi și cât costă o...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"În ciuda experienței mele, m-am emoționat la fiecare scenă jucată cu ea". Cem Davran, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei