Doi agenţi FBI au fost împuşcaţi mortal într-un schimb de focuri cu un suspect, în Florida

Doi agenţi FBI au fost împuşcaţi mortal într-un schimb de focuri cu un suspect, în Florida
Doi agenţi FBI au fost împuşcaţi mortal într-un schimb de focuri cu un suspect, în Florida / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 02/02/2021, 19:59
Actualizat: 06/04/2021, 15:07

Doi agenţi ai Biroului Federal de Investigaţii (FBI) au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav în schimburi de focuri cu un suspect produse marţi în statul american Florida, informează Associated Press.

Suspectul a fost împuşcat mortal

Schimburile de focuri au avut loc în zona Sunrise, la periferia oraşului Fort Lauderdale. Agenţii FBI au vrut să percheziţioneze o locuinţă, într-o anchetă privind exploatarea copiilor. Un suspect s-a baricadat în locuinţă şi a deschis focul spre agenţii FBI. Doi agenţi FBI au fost împuşcaţi mortal, iar trei au fost răniţi.

Suspectul a fost împuşcat mortal.

Starea celor trei agenţi FBI răniţi este stabilă, a declarat Michael D. Leverock, un reprezentant al Biroului Federal de Investigaţii.

În zona incidentului au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai serviciilor de securitate americane.

FBI oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru a recupera un Humvee „pregătit de război”, care a fost furat în California

FBI oferă o recompensă de 10.000 de dolari, după ce un vehicul militar Humvee de 120.000 de dolari, complet echipat de luptă, a fost furat în California.

Vehiculul blindat a dispărut dintr-o unitate a Gărzii Naționale, într-o suburbie din Los Angeles, înainte de inaugurarea noului președinte Joe Biden, scrie thesun.co.uk.

Hoții riscă ani mulți după gratii

Anunțul furtului a generat panică pe Twitter! FBI a avertizat că hoții riscă până la 10 ani de închisoare federală, deoarece au sustras un vehicul militar, dintr-o unitate specială.

Numărului administrativ al Humvee-ului este WV57TO-HQ06/M1165A1 și cel de înregistrare NZ311R.

Numărul de batalion este 40TH BSB. FBI oferă recompensă 10.000 de dolari pentru a recupera prețiosul vehicul.

Acesta valorează 120.000 de dolari și este complet echipat pentru luptă. Furtul vehiculului militar este privit cu îngrijorare și prin prisma tensiunilor din SUA, după asaltul asupra Capitoliului din Washington.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase