Doi muncitori răniți, dintre care unul grav, în urma unui accident de muncă la IMGB

Doi muncitori răniți, dintre care unul grav, în urma unui accident de muncă la IMGB

Doi muncitori au fost răniți în urma unui accident care a avut loc luni dimineață, la Întreprinderea de Mașini Grele București (IMGB), unul dintre aceștia fiind transportat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, în comă, cu traumatisme cranio-cerebral și toracic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că, în jurul orei 9.20, a fost făcută o sesizare la numărul 112 prin care s-a anunțat că în zona IMGB sunt două persoane cu traumatisme.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o persoană fiind găsită în stare de inconștiență, a precizat Daniel Vasile.

Coordonatorul SMURD București, dr. Bogdan Oprița, a declarat că una dintre cele două victime este în comă, cu traumatisme cranio-cerebral și toracic grave, fiind transportată la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) București va face verificări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, a spus inspectorul general al ITM, Constantin Bujor.

Potrivit primelor informații, cei doi muncitori ar fi fost loviți de lama unui motostivuitor, când lucrau la montarea unei schele pentru rafturi de depozitare.

Bujor a precizat că unul dintre muncitori este în stare mai gravă, iar celălalt este rănit la mână.

Inchide