Doliu în jurnalismul românesc! Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani: A fost găsită decedată în casa din Otopeni / Marcel Vela anunță: E devreme să ne pronunțăm/ Variante: sinucidere, infarct, comoție cerebrală – FOTO / VIDEO

Doliu în jurnalismul românesc! Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani: A fost găsită decedată în casa din Otopeni / Marcel Vela anunță: E devreme să ne pronunțăm/ Variante: sinucidere, infarct, comoție cerebrală - FOTO / VIDEO
Publicat: 13/01/2020, 18:18

Marcel Vela, după moartea Cristinei Țopescu: E devreme să ne pronunțăm/ Variante: sinucidere, infarct, comoție cerebrală

Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Țopescu și au observat că mașina din fața casei era nemișcată. În privința împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunța încă.

Citește continuarea…

Durerea lăsată în urmă de moartea Cristinei Țopescu | Margareta Nistor: „Avem așa o nostalgie față de prezentatoarele de altă dată. Avea o frumusețe interioară. Întotdeauna și-a iubit meseria” / Lucian Mândruță, mesaj sfâșietor: Timp de trei săptămâni nu s-a îngrijorat nimeni destul. Să ai milioane de telespectatori și să mori singur

Vestea morții Cristinei Țopescu a provocat reacții imediate în mediul online și în televiziunile în care mulți dintre obișnuiții micului ecran au lucrat alături de ea: „Avea o frumusețe interioară. Întotdeauna și-a iubit meseria”, a notat criticul Irina Margareta Nistor.

Medicul Monica Pop a notat pe Facebook: „Nu pot să cred!!! Cristina Țopescu, buna mea prietenă! De ce, Doamne!” .Prietenă cu prezentatoare de televiziune, Monica Pop a revenit pentru Antena 3: „E prima dată în ultimii ani când Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nu pot să cred. Sunt consternată. Mama ei trăiește. Nu știu ce s-a putut întâmpla. Și dragostea ei pentru animale, le ajuta. Un om deosebit. Mai ieșeam din când în cand la masă împreună. Anul trecut am fost împreună la concertul Medicilor. Anul acesta am vrut s-o invit și nu mi-a răspuns la telefon. I-am lăsat mesaj. Nu pot să cred”.

Citește continuarea…

Ultimele mesaje ale Cristinei Țopescu: „Am citit azi, la comemorarea din Piața Revoluției, 80 de nume ale eroilor noștri. Toți cei 1142 de martiri sunt îngerii noștri și vor fi îngerii acestui popor”

Printre ultimele postări pe Facebook ale Cristinei Țopescu, una dintre cele mai emoționante cuvinte sunt adresate colegilor de breaslă care i-au publicat mărturisirea despre cum a trăit Revoluția. Ultimul mesaj al Cristinei Țopescu pe Facebook, din data de 26 decembrie, ora 21:59 este un comentariu la o știre despre Papa Francisc.

Citește continuarea…

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: „Cu doi oameni dragi mie” – FOTO

Cristina Țopescu a fost găsită decedată în propria casă după ce vecinii care nu o văzuseră de trei săptămâni au alertat autoritățile.Cea mai recentă fotografie pe care jurnalista a postat-o pe rețelele de socializare înainte de a muri a fost pe 18 decembrie 2019, la ora 01.46 a.m. – „Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu?”

Citește continuarea…

Ce s-a găsit în locuința Cristinei Țopescu după moartea ei: O cunoștință vrea să salveze două suflete nevinovate găsite în locuința jurnalistei – VIDEO

Cristina Țopescu a fost descoperită decedată în propria casă din nordul Bucureștiul după ce nu mai fusese văzută de vecini de aproape trei săptămâni.

Alături de trupul neînsuflețit al jurnalistei au fost găsiți decedați și trei câini, iar alți cinci au fost găsiți în viață.

Citește continuarea…

Jurnalista Cristina Țopescu și incarcerarea din timpul regimului comunist: „Am fost în patru închisori”

Cristina Țopescu a povestit în urma cu mai bine de 15 ani experiența dureroasă prin care a trecut atunci când a fost incarcerată în timpul regimului comunist.

În timpul regimului comunist, tatăl jurnalistei, Cristian Țopescu, a căzut în dizagrație iar mama ei era plecată în Germania.

Tânăra de la vremea aceea a absolvit Facultatea de Limbi Străină, secția engleză-italiană, și ulterior a dat meditații, a fost corector la „Contemporanul” și a scris la revista „Cinema”.

Însă, din cauza dosar al familiei „Țopescu”, nu s-a putut angaja cu carte muncă, așa că a făcut tot ce se putea pentru a supraviețui, a tradus chiar și filme care circulau pe casetă.

Ulterior, după căderea regimului comunist, a fost angajată la Televiziunea Română și ulterior la Prima TV.

„Nu m-am gândit niciodată să-mi părăsesc țara. Întotdeauna după o săptămână, două de stat prin străinătățuri, mi se punea un nod in stomac, un gol sau nu știu cum să-i zic, ceva-ul ăla căruia i se spune, îndeobște, dor. Sistemul în care am trăit a avut însă…”

Citește continuarea…

Știre inițială

Potrivit primelor informații, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa din Otopeni și pare a fi fost o moarte naturală iar trupul jurnalistei nu prezintă urme de violență.

Alături de trupul neînsuflețit al jurnalistei au fost găsiți decedați și trei câini, iar alți cinci au fost găsiți în viață. Cristina Țopescu locuia singură.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, potrivit autorităților.

Monica Pop a sunat-o pe 27 decembrie ca să o invite la un concert, dar nu a răspuns.

La ora transmiterii știrii, în fața casei se află o mașiă SMURD iar la fața locului o echipă de criminaliști face primele cercetări și fotografiază locul unde fost găsit trupul neînsuflețit al jurnalistei.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Știre în curs de actualizare…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”