Doliu în Partidul Social Democrat. Un primar a murit fulgerător

Doliu în Partidul Social Democrat. Un primar a murit fulgerător
Publicat: 22/09/2022, 10:35

Primarul comunei Potlogi, profesorul Nicolae Catrina, s-a stins fulgerător, miercuri, la un spital din Capitală. PSD Dâmbovița a făcut anunțul trist.

Primarul Nicolae Catrina, s-a stins din viață brusc, fără ca cineva să se aștepte la tragedia aceasta. Profesor, dar și primar, Nicolae Catrina a fost internat la un spital din Capitală, iar ulterior, acesta a murit.

„Catrina Nicolae, un om special prin tot ceea ce a făcut! PSD Dâmboviţa regretă despărțirea atât de devreme de cel care, înainte de toate, a investit suflet în comuna Potlogi. Sincere condoleanțe familiei, iar Dumnezeu să-l aibă în grijă.” au transmis colegii din PSD Dâmbovița.

Un viceprimar din Olt a murit fulgerător luna trecută

Viceprimarul comunei Grădinari, Ionică Stanciu, a încetat din viață luna trecută. Acesta făcea parte din PSD Olt.

Organizația Olt a Partidului Social Democrat a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare.

„Cu profundă tristețe, am aflat astăzi dispariția fulgerătoare a colegului și prietenului nostru Ionică Stanciu, viceprimarul comunei Grădinari, un om dedicat comunității locale și aproape de nevoile și problemele cetățenilor săi. Condoleanțe familiei și putere în această grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis conducerea PSD Olt.

Primaria Gradinari Olt a scris un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook, potrivit Antena3.ro.

”Ne exprimăm regretele sincere in fața dispariției celui care a fost Stanciu Ionica, un om desăvârșit, care și-a dovedit din plin calitățile în perioada în care ne-a fost coleg, in calitate de Viceprimar al Comunei. Gradinari, judetul Olt, și transmitem condoleanțe familiei și celor care l-au cunoscut. Primarul Ioana Mihai, Consiliul Local Grădinari, judetul Olt și tot colectivul Primăriei Grădinari, judetul Olt, sunt alături de familia îndurerată și greu încercată în aceste momente.”

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult