Donald Trump anunță că iese din spital: „Nu vă temeți de COVID!”

Donald Trump anunță că iese din spital: „Nu vă temeți de COVID!”
Sursă Foto: Captură
Publicat: 05/10/2020, 22:48
Actualizat: 06/04/2021, 15:42

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat că va ieși din spital în această seară, la ora locală 18.30. Acesta le-a transmis cetățenilor să nu se sperie de COVID, cu toate că Statele Unite sunt țara cea mai grav lovită de pandemie, cu peste 7.650.000 cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și 214.789 de decese.

Mesajul președintelui Donald Trump

„Voi părăsi spitalul Walter Reed, astăzi, la ora 18.30 (ora locală). Nu vă temeți de COVID. Nu lăsați virusul să vă domine viața. Am dezvoltat, sub administrația mea, o serie de medicamente foarte bune. Mă simt mai bine ca în urmă cu 20 de ani.”

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Donald Trump, Kayleigh McEnany, a anunțat că este infectată cu noul coronavirus 

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Donald Trump, Kayleigh McEnany, a anunțat, prin intermediu unui mesaj transmis pe Twitter, că este infectată cu noul coronavirus, scrie BBC

Într-o postare pe Twitter, Kayleigh McEnany a scris: „După ce am fost testată negativ în mod repetat, inclusiv în fiecare zi de joi încoace, am fost testată pozitiv pentru Covid-19 luni dimineață, însă nu am încă niciun simptom”.

Aceasta a explicat că niciun membru al presei nu este considerat un contact direct, potrivit medicilor de la Casa Albă.

„Nu am știut de diagnosticul lui Hope Hicks înainte de conferința de presă de joi”, a adăugat McEnany referindu-se la consiliera lui Trump, prima confirmată cu coronavirus la Casa Albă. După ce Hicks a primit testul pozitiv, un val de infectări a fost confirmat la Casa Albă, printre bolnavi fiind confirmat inclusiv președintele american.

Purtătoarea de cuvânt a președintelui SUA va intra în carantină în perioada următoare.