Donald Trump se chinuie să respire! Imagini șocante cu liderul de la Casa Albă, infectat cu coronavirus (VIDEO)

Donald Trump se chinuie să respire! Imagini șocante cu liderul de la Casa Albă, infectat cu coronavirus (VIDEO)
Donald Trump se chinuie să respire! Imagini șocante cu liderul de la Casa Albă, infectat cu coronavirus (VIDEO) / Foto: Captură ABC News
Publicat: 06/10/2020, 14:33
Actualizat: 06/10/2020, 14:35

Donald Trump s-a întors rapid la Casa Albă, după doar trei zile de spitalizare. Din păcate, se pare că președintele american, infectat cu coronavirus, are probleme de respirație.

Luni seară, Trump a revenit la Casa Albă, chiar dacă este infectat cu Covid-19, scrie businessinsider.com.

În fața camerelor de filmat, Trump a renunțat la masca facială și a salutat elicopterul prezidențial.

Se pare că președintele american este afectat de coronavirus și nu poate să respire, după cum relevă imaginile.

Dr. Ilhan Schwarz, profesor asistent la University of Alberta, Canada, expert în bolile pulmonare, a spus că respirația lui Trump este anormală. „Este o dificultate în respirație, așa cum scrie la carte. Mușchii de la gât încearcă să-l ajute să respire”.

Un alt medic, de data aceasta din Marea Britanie, a declarat, de asemenea, că președintele nu se simte bine, după cum respiră.

Trump nu se teme de Covid

Trump a spus că nu se teme de coronavirus, dar imaginea sa spune altceva, susțin jurnaliștii americani.

Casa Albă a refuzat să comenteze imaginile cu Trump. Speculațiile sunt alimentate și de faptul că, după infectarea președintelui, au circulat numeroase relatări contradictorii despre starea sa de sănătate și tratamentele aplicate „celui mai puternic om de pe planetă”.

Joe Biden, mesaj dur pentru Donald Trump: „Să spună asta celor 200.000 de familii care își plâng morții!”

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, l-a criticat pe Donald Trump, proaspăt ieșit din spital și reîntors la Biroul Oval, pentru afirmațiile liniștitoare despre coronavirus.

„Am văzut un mesaj pe care l-a scris pe Twitter. Spune „Nu lăsați coronavirusul să vă controleze viața”. Să meargă să le spună asta celor 205.000 familii care își plâng morții de Covid”, a răbufnit Joe Biden, la un post de televiziune din Florida, Local 10.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult