Dosar penal pe numele unui consilier local din Buzău, după ce o fată a reclamat la Poliție că a lovit-o

Dosar penal pe numele unui consilier local din Buzău, după ce o fată a reclamat la Poliție că a lovit-o
Publicat: 22/06/2015, 13:54
Actualizat: 22/06/2015, 20:39

O adolescentă de 17 ani îl acuză pe consilierul local municipal Florin Toader, care este finul de cununie al primarului municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, că a lovit-o sub privirile mai multor persoane, după ce înainte i-ar fi făcut avansuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fata, care era angajată de către consilier la una din terasele pe care acesta le deține în târgul Drăgaica, a depus plângere la Poliție, iar în cauză polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate în funcție de actele pe care reclamanta le va depune la dosar, fiind așteptat un raport medico-legal întocmit de Serviciul de Medicină Legală Buzău, unde fata a mers după ce ar fi fost agresată de către consilier.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei. La dosar nu a fost depus încă certificatul medico-legal, în funcție de acest act se va face încadrarea”, a declarat comisarul Doinița Mihalache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Adolescenta a povestit că Florin Toader i-ar fi făcut mai întâi avansuri, după care ar fi lovit-o sub privirile mai multor persoane care se aflau pe una din terasele consilierului local, terasă situată în târgul Drăgaica.

„M-am dus pe 3 iunie, am stat de vorbă și mi-a spus să vin pe 5, să aranjăm pe acolo până începe Drăgaica. A spus că sunt treburi ușoare, de fete, dar acolo ne-au supus la treburi mult mai grele. A început Drăgaica, programul a fost de la ora 8 dimineața până la 12-1 noaptea, 2 chiar, când se termina cu ultimul client. Apoi, șeful a început să-mi propună multe lucruri, să mă întâlnesc cu el, că nu aș avea nimic de pierdut, că el ar putea să-mi asigure un loc în societate, să mă dezvolt ca individ, având în vedere că sunt mai mică. A doua zi, s-a făcut o listă cu numerele (de telefon – n.r.) ale fetelor. M-a sunat, mi-a spus să mă ducă acasă. Am zis că nu, că vine tatăl meu să mă ia. I-am spus că nu mai vreau să lucrez în condițiile acestea. I-am spus că sunt mică, dar asta nu înseamnă că nu îmi dau seama unde vrea să ajungă. A doua zi, am întrebat de salariu și mi-a spus că o să mi-l dea la sfârșit, apoi m-a chemat pe terasa cealaltă, a început să tragă de mine, nu am vrut să stau, m-a luat la bătaie… Mi-a dat palme, m-a împins, mi-a dat un pumn în spate, apoi iar m-a împins. Au venit niște polițiști care erau prin Drăgaică, mi-au luat declarație. El a plecat, nu a vrut să stea de vorbă cu Poliția. Nu a intervenit nimeni să mă ajute”, a povestit tânăra care susține că ar fi fost lovită de către consilierul local.

Fata de 17 ani nu este singura angajată care îl acuză pe consilierul Florin Toader de reacții violente. Și alte tinere, unele minore, susțin că alesul local le-a angajat la terasele pe care le deține, dar ulterior ar fi avut față de ele un comportament inadecvat. O minoră de 15 ani a fost angajată de consilierul local PSD Florin Toader pe 5 iunie, iar după o săptămână fata a renunțat la serviciu ca urmare a unui pretins comportament necuviincios al consilierului municipal. Pentru că ar fi refuzat să o plătească pentru perioada lucrată, fata a făcut și plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău.

„Marți, la ora 9.00, domnul Toader este invitat la ITM pentru a discuta despre cele reclamate. Am demarat controale la firmele sale din Târgul Drăgaica, după ce am înregistrat la sediul instituției plângeri din partea unor angajate care acuză timpul de lucru. Minorele au voie să lucreze patru ore, dar ele spun că ajung să muncească mult mai mult. Concluziile vor fi trase după discuția cu reclamatul”, a declarat inspectorul șef al ITM, Buzău, Cecilia Manolescu.

Contactat telefonic de către corespondentul MEDIAFAX, consilierul local municipal Florin Toader a spus că își va prezenta punctul de vedere în acest caz doar cu condiția semnării de către jurnalist a unui angajament scris prin care acesta se obligă să îi publice integral declarația.

Florin Toader este consilier local municipal PSD din luna decembrie a anului 2014. Toader, care este finul de cununie al primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală, deține, împreună cu familia, mai multe afaceri în județul Buzău.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?