Două angajate ITM Prahova susțin că au fost sechestrate în biroul unui director pe care-l controlau

Două angajate ITM Prahova susțin că au fost sechestrate în biroul unui director pe care-l controlau
Două angajate ale Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au reclamat, marți, la 112 că au fost sechestrate în biroul directorului unei firme la care merseseră pentru a face verificări în cadrul unui control pentru combaterea muncii la negru, Poliția deschizând o anchetă în acest caz.

Două angajate ale Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au reclamat, marți, la 112 că au fost sechestrate în biroul directorului unei firme la care merseseră pentru a face verificări în cadrul unui control pentru combaterea muncii la negru, Poliția deschizând o anchetă în acest caz.

Polițiștii au primit, marți, un apel prin 112 prin care se reclama faptul că doi angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au fost sechestrați la sediul unei societăți comerciale din Ploiești, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, Raluca Brezeanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit șefei Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Dumitra Ionescu, două femei care lucrează ca inspector de muncă la Corp Control Relații de Muncă din cadrul ITM Prahova au mers, marți, la sediul unei societăți comerciale din Ploiești, care activează în domeniul construcțiilor, pentru a face un control privind munca la negru, au fost invitate în biroul directorului, unde au fost încuiate, directorul părăsind biroul.

„Doi inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, de la Corp Control Relații de Muncă, s-au deplasat la o societate din Ploiești, din domeniul construcțiilor, pentru a face un control pentru combaterea muncii fără forme legale. Când au ajuns acolo, au încercat să identifice persoanele care se aflau la lucru, în jur de șapte persoane, toate persoanele din păcate au fugit. Au intrat în sediul societății, iar administratorul firmei respective a avut un comportament neadecvat față de colegele mele și au fost încuiate înăuntru. Dânsul a plecat și doamnele au rămas acolo, înăuntru. Am fost apelați eu și domnul inspector șef adjunct pe relații de muncă Vasile Adrian, ne-am deplasat la fața locului, între timp a apărut dânsul, era prin apropiere, l-am rugat totuși să deschidă pentru că deja persoanele au intrat în panică, s-a apelat 112 și de aici Poliția a preluat cazul. Fetele au fost la Poliție, la municipiu, au depus plângere, probabil o să mergem și noi mâine (n.r. – miercuri) pentru că suntem martorii în acest dosar”, a declarat, marți, directoarea ITM Prahova.

Dumitra Ionescu a spus că cele două angajate ale ITM Prahova aveau asupra lor atât legitimații cât și ordine de deplasare de serviciu, însă directorul firmei respective nu a vrut să comunice cu ele.

„Doamnele au încercat să se legitimeze. Aveau legitimațiile, aveau ordinele de deplasare de serviciu, dar efectiv nu au mai putut comunica cu dânsul. Dânsul a plecat împreună cu doamna secretară și ele au rămas acolo înăuntru”, a mai spus directoarea ITM Prahova.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar la ora transmiterii acestei știri cele două angajate sunt la sediul Poliției, unde dau declarații, au afirmat surse apropiate anchetei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”