Două bătăi iscate de paparazzi la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Paparazzi reținuți au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire – VIDEO – UPDATE

Două bătăi iscate de paparazzi la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Paparazzi reținuți au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire - VIDEO - UPDATE
Publicat: 03/11/2013, 12:00
Actualizat: 31/07/2014, 07:29

UPDATE 2 Paparazzi reținuți au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire


UPDATE Doi paparazzi, reținuți după ce au lovit doi cameramani, lângă localul nunții lui Tăriceanu


Petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu s-a lăsat cu două reprize de bătaie provocate de mai mulți paparazzi.

Mai întâi, la poarta Palatului Ghika a avut loc un conflict între un valet angajat, cei care asigurau paza și mai mulți paparazzi.

Conflictul ar fi început în jurul orei 22.00, când un valet al Palatului Ghika ar fi avut un schimb de cuvinte cu fotografii prezenți la intrarea în incintă. Deranjat de atitudinea valetului, un paparazzo i-ar fi dat cu o sticlă în cap angajatului Palatului.

Sursa: RTV.net

Bodyguarzii care asigură paza la eveniment au intervenit și au încercat să aplaneze conflictul. La fața locului au ajuns patru mașini de poliție.

După acest incident, însă, doi fotografi de mondenități s-au înfuriat când au văzut că echipele de televiziune prezente transmit conflictul și au sărit iar la bătaie. Cei doi paparazzi au bătut doi cameramani, scoțându-i mai mulți dinți unuia dintre ei. Poliția a venit din nou în fața Palatului Ghika, iar agresorii au fost dusi la sectie, unde li s-a deschis dosar penal, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Călin Popescu Tăriceanu și-a sărbătorit la Palatul Ghika petrecerea de nuntă. Fostul premier s-a căsătorit în această vară cu Loredana Moise, absolventă de Arte Plastice, originară din Buzău.

Mirii și-au dorit ca nunta lor să fie una restrânsă, motiv pentru care doar prietenii apropiați au primit invitații.

Foto: expresspress.ro

Potrivit Știrilor ProTv, doar câțiva dintre colegii de partid ai fostului lider PNL au fost invitați la Palat, fostul premier avertizându-i că va accepta doar cadouri simbolice.

Tăriceanu este la al cincilea mariaj și nu se mai poate cununa în biserică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase