Dr. Anthony Fauci face anunțul: Pandemia va deveni mult mai gravă!

Dr. Anthony Fauci face anunțul: Pandemia va deveni mult mai gravă!
Epidemiologul Anthony Fauci / Foto: Facebook
Publicat: 11/11/2020, 11:16

Expertul numărul unu în boli infecțioase din SUA, dr. Anthony Fauci, a declarat, marți, că pandemia de COVID-19 se va agrava, dacă populația țării nu respectă recomandările de sănătate publică.

Fauci a declarat, pentru CNN, că SUA trebuie să „dubleze” măsurile sanitare, să mizeze pe purtatul măștii și distanțarea fizică, altfel „pandemia va deveni mult mai gravă”.

SUA înregistrează o creștere alarmantă a numărului cazurilor de infectare cu COVID-19, cu medii de peste 100.000 de infecții raportate pe zi.

Pandemia a lovit SUA mai rău decât oricare altă țară, cu 240.000 de decese!

Fauci se bucură la auzul veștilor despre vaccinurile anticoronavirus, dar precizează că SUA nu pot renunța la distanțare fizică.

Luni, SUA au depășit 10 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19.

Raed Arafat, avertisment dur! „Nu vor fi sărbători ca altădată” / „Dacă tu vrei să sărbătorești cu încă două-trei familii…”

Medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, avertizează că autoritățile pot reglementa conduita în spațiile publice, nu și în cele private.

Țara vecină cu România care interzice circulația în weekend, pentru a limita răspândirea COVID-19

Guvernul Ucrainei ia măsuri drastice pentru a limita răspândirea COVID-19, cum ar fi interzicerea circulației în weekend, a anunțat marți seara premierul Denis Șmigal.

Premierul a declarat că măsura va fi adoptată în ședința de miercuri a cabinetului de la Kiev, informează știrileprotv.ro.

„După consultarea cu mediul de afaceri şi cu experţi, guvernul a optat pentru un model de măsuri de carantină care va asigura funcţionarea economiei şi va evita suprasolicitarea sistemului medical”, informează un comunicat la guvernului ucrainean.

La nivelul Ucrainei, s-au confirmat în total 489.808 cazuri de infectare cu coronavirus, din care 221.459 au fost urmate de recuperarea pacienților. Până acum, 8.947 de persoane au fost răpuse de coronavirus în Ucraina.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase