Dragoș Gărdescu „Puya”, component al trupei „La Familia”, conduce Tineretul Partidului Verde

Dragoș Gărdescu Puya, component al trupei La Familia, conduce Tineretul Partidului Verde
Dragoș Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit președintele Organizației de Tineret a Partidului Verde.
Publicat: 15/02/2012, 11:53
Actualizat: 19/03/2012, 12:05

Dragoș Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit președintele Organizației de Tineret a Partidului Verde.

Conform unui comunicat al Partidului Verde remis, duminică, agenției MEDIAFAX, Dragoș Gărdescu "Puya" a precizat că motivele care l-au determinat să adere la Partidul Verde au fost legate de posibilitatea continuării anumitor proiecte legate de protecția mediului, începute din zona civilă, dar fără suport politic.

Un alt motiv l-a constituit faptul că în cadrul Partidului Verde a întâlnit un colectiv de conducere tânăr care îi asigură tot suportul necesar îndeplinirii idealurilor sale, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, componentul trupei "La Familia" a menționat că nu a intrat până acum în politică întrucât oferta celorlalte partide este "perimată", iar Partidul Verde îi oferă șansa, ca și altor tineri, să își spună punctul de vedere fără nicio reținere.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro