Dumitru Focșa aruncă vina reacțiilor sale pe geloziile soției. Ce mărturisiri a făcut nevasta deputatului AUR

Dumitru Focșa aruncă vina reacțiilor sale pe geloziile soției. Ce mărturisiri a făcut nevasta deputatului AUR
Sursă Foto - G4media.ro
Publicat: 06/01/2023, 18:31
Actualizat: 06/01/2023, 18:39

Deputatul AUR Dumitru Focșa a explicat, într-un mesaj postat pe Facebook, că soția sa a devenit în ultimul timp foarte geloasă, ajungând în punctul în care i-ar fi luat telefonul de parlamentar și a transferat o parte din bani, ceea ce ar fi dus la disputele dintre cei doi.

„Da, de când am intrat în politică, viața noastră în familie s-a schimbat covârșitor de mult. Timpul cu familia nu-l mai pot aloca ca atunci când reveneam dupa 2-3 luni de contract pe mare și stăteam zi de zi acasă 2-3 luni. Da, suntem fiecare la a doua căsătorie din 2010. Atât eu cât și soția, avem câte un băiat.

Al meu, este de 30 de ani și a ales meseria mea. Cu al soției, baiatul de 21 de ani, ne zbatem să depășim prin tratament medicamentos și terapie, o tulburare obsesiv compulsivă ce-l chinuie de peste 3 ani. Pe lângă acești doi copii ai noștri, mai avem o fetiță, Naomi Andreea, luată în plasament de la vârsta de 2 luni, din 2013, pentru care am demarat un proces de adopție”, a scris Dumitru Focșa pe pagina sa de Facebook.

Părerile de rău, alături de criticile aferente

„Ce s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, este, categoric, condamnabil și regretabil! În fața soției îmi cer iertare și nu a celor care îmi judecă mie viața! 

Incidentul generat de soție prin gelozie extremă, după ce la ultima plecare de acasă (eu nefiind prezent!), în 27 decembrie 2022, cu revenire în 31 decembrie seara, care s-a lăsat cu sustragerea telefonului alocat de Parlament de pe care a virat suma de 3.000 lei din banii alocați cabinetului parlamentar (din suma forfetară!), a sădit in inima mea neîncredere și am blocat acesul la telefoanele mele. Asta a produs și mai mare frustrare pentru ea”, a mai susținut Focșa.

Deputatul a mai precizat că în timp ce aveau grijă de cei mici au reînceput tensiunile.

„Am primit o replică de genul: «Vezi-ți de curvele tale!», înșirând persoane cu care eu nu am nimic în comun decât că am dat un «Like» la un comentariu lăsat pe pagina mea de FACEBOOK, vina mea era ca eu nu verific ce poze au acele doamne sau fete prin profil, unele fiind mai sumar îmbrăcate,…sau de ce am dat aprecieri și acolo prin postările lor.

Aceste reproșuri repetate și la care se tot revenea, chiar dacă împreună conveneam de fiecare dată, să nu se mai repete,(la fiecare revenire a soției acasă), m-a făcut să fac un gest regretabil: am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu «gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!»….și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea.

Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! Nu știu nici acum, și regret că nu m-am stăpânit, cum de am putut face asta, dar eram complet devastat de atâtea reproșuri însoțite de plecări repetate, ciclic cam de 2-3 ori pe lună se tot repeta asta de doi ani”, mai explică Foșca pe Facebook.

Soția deputatului AUR: „El are o fire mai impulsivă”

De asemenea, soția deputatului AUR, Dumitru Focșa, a declarat ce are de gând să facă în legătură cu situația în care se află.

”Tot ceea ce am avut de declarat am declarat la poliție, am depus acolo o plângere, acolo s-a semnalat tot ceea ce s-a întâmplat și acum eu aștept să își facă autoritățile treaba și să decurgă lucrurile conform legii”, a declarat soția deputatului AUR, potrivit Antena3.

Femeia a explicat și motivul pentru care nu a cerut ordin de restricție împotriva soțului său violent.

”Am considerat că nu este necesar, atât timp cât eu plec, părăsesc domiciliul conjugal și mă mut la casa mamei mele, la Brăila, și aici îmi voi continua viața de acum înainte. Deci am considerat că nu am nevoie de acest ordin de protecție”, a explicat ea.

De asemenea, ea a mărturisit faptul că dorește să divorțeze de Dumitru Focșa, după ce acesta a înșelat-o cu o colegă de partid, apoi a bătut-o în fața copilului.

”Sigur da. Este prima dată când a fost ceva mai grav, dar incidente și conflicte în familie au mai fost de-a lungul celor 13 ani de când suntem împreună.

Nu a fost ceva peste care să nu putem să trecem, dar acum a fost ceva mai grav. Un om este violent din fire și să-l determine orice conflict. În cazul nostru poate a fost un cumul de mai mulți factori cu un consum de alcool, stres, nu știu.

El are o fire mai impulsivă, dar acum, de data asta, s-a întâmplat într-un context în care s-au acumulat mai mulți factori. A cedat nervos. Sigur că eu consider că nu trebuie să se ajungă niciodată la așa ceva. De aceea am făcut toate demersurile legale, de aceea voi demara și procedura de divorț.

Am părăsit domiciliul. Copilul este cu mine, se va urma și în privința copilului tot procedura legală, autoritățile își vor face datoria. Și în acest caz am fost ajutată, a fost consiliată, deci urmează să fiu în continuare consiliată.

(…) În ultimii 2 ani au fost mereu nemulțumiri legate de lipsa timpului petrecut împreună, de lipsa implicării în problemele de familie, de diverse. Sunt probleme personale, nu vreau se le discut public”, a declarat soția deputatului AUR, Dumitru Focșa.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor