După o discuție cu soția, un primar din Gorj a luat o decizie radicală. Anunțul făcut pe Facebook

După o discuție cu soția, un primar din Gorj a luat o decizie radicală. Anunțul făcut pe Facebook
Publicat: 02/05/2017, 15:24
Actualizat: 02/10/2018, 18:00

Silviu Ionuț Stan a câștigat primul mandat de primar al comunei Albeni ( județul Gorj), iar după mai puțin de un an a demisionat. El și-a explicat gestul pe Facebook.

„Dragi locuitori ai comunei Albeni, vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o în campania electorală și în timpul mandatului.Sper că nu v-am dezamăgit până acum și sunteți multumiți de realizările mele în comună. Sunt foarte multe lucruri de făcut în comună, lucruri pe care eu împreună cu dumnevaostră, locuitorii acestei comune, îmi doream să le realizam. De când am plecat pe acest drum și până în prezent, singura mea dorință a fost ca și comuna noastră să prospere.Vreau să vă anunț că, începând cu data de 01/06/2017 îmi voi înceta mandatul prin demisie, din cauza consilierilor din Consiliul Local Albeni. Mereu au fost împotriva mea, m-au jignit, de multe ori nu s-au prezentat la ședințe, ședințe ce nu sunt plătite, au mers la Consiliul Județean unde m-au denigrat, mi-au adus reproșuri și chiar s-au gândit să-mi aducă ceartă în familie, știu dumnealor ce vreau să spun. Singurul lucru care m-ar face să mă răzgândesc ar fi dizolvarea Consiliului Local”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

Primarul Silviu Ionuț Stan a declarat, ieri, corespondentului MEDIAFAX că a ajuns să aibă „ceartă în familie” de când e primar.

Acesta susține că o consilieră de la UNPR ar fi spus că edilul i-a făcut avansuri sexuale pentru a fi numită în funcția de viceprimar, iar ea ar fi refuzat.

„I-a spus soției că nu am vrut să o pun viceprimar, pentru că i-aș fi făcut avansuri sexuale și ea a refuzat. Așa a spus o consilieră de la UNPR care reprezintă o comunitate. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul, dar au fost și multe altele. Soția nu s-a supărat, dar este și ea profesoară. De pe urma mea sunt ei consilieri. Eu am scos patru consilieri de la UNPR. De la partid nu mi-am dat demisia. Consilierii locali au fost tot timpul împotriva mea. Mă doare că mi-am dat demisia din cauza unor consilieri care nu sunt în stare să facă nimic în comuna Albeni. Sunt singur împotriva tuturor”, se plânge edilul.

Acesta a mai spus că singurul lucru care l-ar face să se răzgândească în ceea ce privește decizia de a demisiona este dizolvarea Consiliului Local.

Peste 30 de localnici au mers, ieri, în fața Primăriei Albeni. Aceștia au încercat să-l convingă pe edil să renunțe la această decizie. Secretarul instituției a anunțat că va prezenta documentul la următoarea ședință a Consiliului.

„Domnul primar și-a înregistrat, vineri, demisia. Încă nu a intrat în circuit, pentru că nu ne-a fost încă repartizată. Obligația mea este ca, după ce o primesc, să o înaintez în prima ședință de Consiliu Local, pentru a se lua act de demisia primarului. După ce se face această procedură, se înaintează demisia către prefect, în vederea emiterii ordinului”, a precizat pentru MEDIAFAX, Răzvan Nică, secretar în cadrul Primăriei Albeni.

Tânărul a candidat la Primăria Albeni din partea UNPR, iar fuziunea cu PMP l-a adus în acest partid. Reprezentanții PMP Gorj sunt nemulțumiți de atitudinea primarului și cred că „a fost o pălărie prea mare” pentru Silviu Ionuț Stan.

„Primarul dovedește lipsă de responsabilitate, de discernământ, probabil a fost pălăria prea mare pentru el și a constatat că nu se descurcă în funcția de primar. Nu este un om care să stea în această funcție. Nu are niciun an de când a fost ales primar al comunei Albeni. Nu a reușit nici măcar să cunoască legislația în vigoare, când spune că mișcorează indemnizațiile consilierilor. Dacă tot vrea să fie un om binevoitor, de ce nu a început cu micșorarea salariului lui. Spune să-și dea demisia consilierii ca să rămână el primar, nu cunoaște care este rostul”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
"E Crăciunul pentru spălătoriile auto!" Un internaut nu și-a mai recunoscut mașina în parcare din...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman