Ediție specială „Marius Tucă Show”. Invitat, psihologul criminalist Tudorel Butoi: Știu cazuri în care indivizi de 90 kg au fost arși în cuptorul de pâine, iar până dimineața nu a mai rămas mai nimic din ei / Despre criminalii de tipul lui Dincă: Acești infractori, feroce afară, în anchete sunt lași

Redactor:
Gabriela Antoniu
Ediție specială „Marius Tucă Show”. Invitat, psihologul criminalist Tudorel Butoi: Știu cazuri în care indivizi de 90 kg au fost arși în cuptorul de pâine, iar până dimineața nu a mai rămas mai nimic din ei / Despre criminalii de tipul lui Dincă: Acești infractori, feroce afară, în anchete sunt lași
Marius Tucă și Tudorel Butoi pun sub lupă rechizitoriul în dosarul Caracal.

Tudorel Butoi: Rechizitoriul va ține și va trage închisoare pe viață acest Dincă

 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, la Marius Tucă Show, că din punctul lui de vedere Gheorghe Dincă va fi condamnat la închisoare pe viață de către instanță, deoarece rechizitoriul este bine făcut.

Citește continuarea…

Tudorel Butoi: Rechizitoriul Caracal nu poate fi răsturnat. Discuția la 112 l-a legat pe Dincă

„În argumentarea profesionistă pentru inculparea cuiva trebuie să legi probă de probă. Nu probă de zvon, de presupunere, deoarece te prezinți cu el in fața instanței. (…) Ce e și rechizitoriul asta: asta e o demonstrație pertinentă, argumentată, utilă, realistă care nu poate fi răsturnat cu zvonistică. Aceste două fete (Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, n.r.), dacă ar fi fost duse în spațiul liber, după modul cum le-am făcut profilingul, făceau o panaramă pe străzile din Roma și se băteau si se duceau direct la carabinieri. Acesta era profilul lor, extraordinare, luptătoare”. a declarat Tudorel Butoi la Marius Tucă Show.

Potrivit psihologului criminalist, Gheorghe Dincă a fost legat de dosarul Caracal în special de discuția cu operatorii 112 a Alexandrei Măceșanu.

„Discuția la 112, asta l-a legat pe Dincă de speță. De aici nu o poate mișca nicio treabă. Fata explică ce i s-a intamplat, cu lux de amănunte, dramatica întamplare. Discuția este tensionată emoțional din punctul de vedere al fetei prinse in capcană și este inregistrată la poliție. Nu mai poate să o ia Dincă nici în stânga, nici în dreapta. Lumea spune că rechizitoriul s-a făcut din declarațiile lui Dincă. S-a refăcut din declarațiile și dacă au fost coroborate cu probele materiale”, a mai spus Tudorel Butoi.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ștefan Risipițianu este acuzat că, ajuns la locuința respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, județul Olt, pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuința sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanț, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Redăm principalele idei din emisiune:

Ora 18.08 Despre familiile care nu vor să accepte ce le spun anchetatorii: Familiile se așază în tranșeea negării. După negare, vine acceptarea. 

Ora 17.45 Butoi, despre cel mai terifiant caz din carieră: A fost cazul „Amantul gestionarelor”. Era concentrat numai pe femei care lucrau în comerț. Le ducea la el acasă, unde le viola, le sugruma, iar apoi le deposeda de bijuterii. A comis trei crime. 

Ora 17.44 Psihologul, despre criminalii de tipul lui Dincă: Acești infractori, feroce afară, în anchete sunt lași, transpiră și put. 

Ora 17.37 Despre profilerul din Cazul Caracal: Trebuie încurajată această activitate, dar și relațiile cu americanii, deoarece noi nu avem experiență în acest domeniu. Tânărul acesta (n.e. – Dorin Dumitran) este admirabil. Totuși, profilerul nu spus dacă Dincă a acționat cu complici și dacă mai are crime. 

Ora 17.35 Butoi, despre pedeapsa pe care ar putea-o primi suspectul: Sunt convins că Dincă va primi închisoare pe viață. Desigur, asta decide judecătorul.

Ora 17.28 Psihologul criminalist: Proba esențială în dosar a fost discuția la 112. Asta l-a legat pe Dincă de speță. Fata descrie cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat. Iar discuția a fost înregistrată. 

Ora 17.25 Despre butoiul controversat folosit de Dincă: Spuneau mulți că în butoi trebuia să ai 1.800 – 2.000 de grade, că altfel nu mergea. Au spus și specialiștii de la FBI că peste 140 – 200 de grade, arde (n.e. – un corp) de nu se mai găsește nimic. 

Ora 17.19 Despre cei care au greșit în Cazul Caracal: Oamenii aceștia au făcut ceea ce au crezut că fac bine. Eu am fost mereu tolerant față de cel care greșește profesional, dar nu și față de cei care greșesc din rea-credință. 

Ora 17.14 Psihologul, despre criticile pe care le-a primit la începutul Cazului Caracal: După fapte anchetate, coordonate de mine, s-au făcut filme. Nu invers, cum m-au acuzat unii, cum că eu m-am uitat la filme polițiste. 

Ora 17.06  Tudorel Butoi, despre Dincă: Dincă face parte din zona psihopatului sexual. Ucide victimele în apropierea „grotei”. Este un prădător sexual achizitiv. Gândește: „Le am aici. Știu ce am făcut cu ele. Știu cum le-am distrus.” Am mai întâlnit cazuri în care indivizi de 90 de kg au fost arși în cuptorul de pâine, iar până dimineața nu a mai rămas mai nimic din ei. 

Știre inițială

Ce spun dovezile din dosarul Caracal despre Gheorghe Dincă?

Ce l-a determinat pe Gheorghe Dincă să le răpească și să le ucidă pe Luiza și Alexandra? Psihopat sau criminal cu sânge rece?

A fost sau nu Gheorghe Dincă un lup singuratic?

Ce l-a determinat să-și schimbe declarațiile? A început Gheorghe Dincă să se teamă? A încercat să-i manipuleze pe procurori?

Sunt dovezile suficiente și indubitabile pentru ca Gheorghe Dincă să fie trimis după gratii?

Sunt doar câteva din întrebările la care va răspunde psihologul criminalist Tudorel Butoi, luni, începând cu ora 17.00, într-o emisiune LIVE „Marius Tucă Show”, pe Mediafax.ro.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
CTP, reacție dură după derapajele grosolane în scandalul cu Patriarhul Daniel! Ce amenințări a primit:...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Clasamentul ȘOC al celor mai bogate orașe din România! Bucureștiul e pe 9, Clujul pe...
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus. Mesajul postat de sportivă
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Atenție, șoferi. Toți românii trebuie să afle asta dacă ies la drum în weekend. Nu...
CARANTINĂ TOTALĂ în România! Când vom ajunge la 10.000 de cazuri noi de coronavirus PE...
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Adela Popescu ascunde un mare secret! La ce nu poate renunța prezentatoarea: „În casa noastră...
Inchide