Efectele ninsorii abundente în județul Harghita: Un autocar cu 40 de pasageri a rămas ÎNZĂPEZIT două ore. Peste 320 de familii, fără curent electric

Redactor:
Laura Cojocaru
Cele mai importante știri ale dimineții

Drumurile naționale din județul Harghita, blocate vineri din cauza căderilor masive de zăpadă, au fost deschise circulației, iar autocarul cu 40 de persoane care nu a putut înainta în zona stațiunii Lacu Roșu a plecat după două ore de așteptare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Harghita, pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, după ce toată noaptea a nins, însă autocarul blocat pe DN 12 C, pe raza stațiunii Lacu Roșu, a plecat după două ore de așteptare, după ce drumarii au reușit să deszăpezească porțiunea respectivă de drum.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, peste 320 de familii din localitatea harghiteană Șiclod au rămas fără energie electrică, după ce o rețea de medie tensiune și trei posturi de transformare au fost afectate de căderile masive de zăpadă.

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat vineri pe raza localității Lacu Roșu, județul Harghita, din cauza drumurilor înzăpezite.

Județul Harghita se află, până la prânz, sub avertizare meteorologică de ninsori.

 

Inchide