El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu. A apărut la „Acces Direct” chiar după fapta abominabilă – VIDEO

El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu. A apărut la „Acces Direct chiar după fapta abominabilă - VIDEO
Publicat: 27/11/2019, 17:29

Gheorghe Dincă ar fi abuzat-o sexual pe Luiza Melencu, de 18 ani, înainte de a-i pune capăt zilelor, dar a avut un complice, care îl ajuta la curățenie în curte, scrie cancan.ro.

Ștefan Risipiceanu ar fi numele individului, în vârstă de 46 de ani, care a fost invitat la emisiunea „Acces Direct”, la scurt timp de la mediatizarea cazului Caracal.

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete. Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus cum ai putut să dormi cu acest criminal. Eu nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul la televizor.

Luis Lazarus l-a privit cu suspiciune pe Ștefan Risipiceanu încă de atunci: „Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform”, l-a întrebat investigatorul.

„Așa se înnegrește. E din cauza soarelui”, a declarat bărbatul.

„Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, l-a întrebat Lazarus.

Cu puțin timp în urma, procurorii DIICOT – Structura Centrală au reținut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menționat, infracțiune pedepsită cu închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Inculpatul, în vârstă de 46 ani a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale față de acesta.

În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violență, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aștepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, județul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal și în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reținut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.

Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE și era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reținut i-a solicitat acestuia să-i permită și lui întreținerea de astfel de relații cu MELENCU MIHAELA LUIZA.

În aceste împrejurări, pentru a-și conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord.

Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Doresc să precizez faptul că, bărbatul reținut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri și fără un domiciliu stabil.

Este necăsătorit, nu are copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Aș dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile și anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale și nu există nici o conexiune între inculpat și vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracțiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE.

Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârșirea celorlalte infracțiuni pentru care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de GHEORGHE DINCĂ.

Inculpatul va fi prezentat instanței de judecată, procurorii DIICOT urmând să solicite emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteză de anchetă, au fost verificate toate variantele de lucru, iar la acest moment, sunt în măsură sa vă aduc la cunoștință, finalizarea dosarului până la sfârșitul acestui an.

Prezenta declarație de presă o puteți regăsi și pe site-ul instituției”, a declarat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre celebrul dansator
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Poliția a dat verdictul în accidentul lui Gigi Becali! Lovitură grea pentru miliardar: Ionuț Luțu...
Sfinxul şi Babele sunt în judeţul Dâmboviţa. Prahova a pierdut în primă instanţă procesul ce...
Mașina care seamănă IZBITOR de mult cu Dacia a ajuns pe ALIBABA. Preț + FOTO
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Cercetătorii avertizează China asupra unui focar colosal de COVID dacă va adopta strategia SUA
Cununie-șoc în Iași. Cu cine s-a măritat Valentina, tânăra de 26 de ani din imagine
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Traficul paralizat în Constanța, din cauza repetițiilor pentru parada de 1 Decembrie!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie pentru românii care se întorc din aceste ţări. Noua listă roşie. Se aplică...
BOMBA ANULUI de la PFIZER! Decizia luată chiar acum de companie
Un asteroid uriaș, mai puternic decât o bombă nucleară, se îndreaptă spre Pământ. Hiroshima: 135.000...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...