El este bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica! Ce a declarat acesta în fața procurorilor

El este bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica! Ce a declarat acesta în fața procurorilor
Sursă Foto - Antena3.ro.
Publicat: 01/09/2022, 18:06

S-a aflat identitatea bărbatului care și-ar fi ucis cu sânge rece mama și bunica. Incidentul teribil a avut loc zilele trecute, când cele două femei neputincioase și-au pierdut viața. Bărbatul susține că nu a făcut nimic și că nu este vinovat de această faptă. 

Tânărul suspect că și-a ucis mama și bunica din cauza banilor spune că nu el este ucigașul.

Reporter: Ce s-a întâmplat?

Suspect: Nimic!

Reporter: Le-ai omorât pe cele două femei?

Suspect: Nu am omorât pe nimeni!

Reporter: Dar ce s-a întâmplat?

Suspect: Nu știu!

Reporter: V-ați certat?

Suspect: Manevră!

Este o manevră, spune principalul suspect în acest caz șocant.

Bărbatul a ajuns în urmă cu câteva minute în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, asta după ce a fost reținut timp de 24 de ore.

Ieri, când polițiștii au ajuns la fața locului, asupra bărbatului a fost găsit un cuțit. Astăzi însă, bărbatul a spus că este nevinovat și că este o manevră pusă la cale de adevăratul criminal.

Mai mult decât atât, acesta a susținut că le-a găsit pe cele două femei decedate în casă și că nu are niciun fel de implicare în acest caz.

În luna mai, bărbatul a mai fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru lovire și alte violențe, pentru că este recidivist, însă nu a fost închis deoarece la proces și-a dat adresa din Italia, unde locuia la momentul respectiv, iar sentința din 11 mai nu i-a fost comunicată, deoarece procedurile sunt greoaie.

Întâmplarea șocantă a avut loc în comuna Baciu, din județul Cluj.

Tânărul în vârstă de 33 de ani și-ar fi ucis mama, de 64 de ani dar și bunica, de 83 de ani, pe fondul consumului de droguri.

Fratele individului a alertat poliția zilele trecute

Fratele individului a fost cel care a alertat poliția după ce și-a sunat mama de multe ori iar aceasta nu a răspuns la telefon.

Nu a durat mult timp și bărbatul a realizat că ceva rău s-a întâmplat, mai ales pentru că fratele lui a amenințat de mai multe ori că le va ucide pe cele două, având numeroase conflicte cu ele.

Important de subliniat este faptul că în anul 2021 a fost emis un ordin de protecție de șase luni, ordin solicitat de mama individului, însă în perioada de referință, mama a solicitat în instanță anularea acestuia.

Mai mult decât atât, tânărul a fost nevoit să facă și terapie ca urmare a consumului de droguri. Vecinii spun că în ultimii ani bărbatul a fost implicat în mai multe scandaluri, potrivit Antena3.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase