Elena Udrea A NĂSCUT o fetiță. Alexandrov: Sunt un TĂTIC FERICIT

Elena Udrea A NĂSCUT o fetiță. Alexandrov: Sunt un TĂTIC FERICIT
Publicat: 20/09/2018, 18:48
Actualizat: 19/11/2018, 15:27

Elena Udrea a declarat pentru Mediafax că se simte bine și că a născut natural, iar travaliul a durat cinci ore.

„Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toți. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoții. Plus durerile de la nașterea naturală. Aproape nu înțelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a declarat, pentru Mediafax, Elena Udrea.

Iubitul Elenei Udrea, modelul Adrian Alexandrov, spune că „micuța” Eva Maria a fost adusă pe lume mai repede decât se așteptau părinții, dar că este sănătoasă și că fostul ministru al Turismului se simte bine.

„Astăzi ora 14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă (se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aștept să îmi țin fetiță in brațe și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Scandalul stârnit de pictorialul din revista Viva

Apariția pictorialului și a interviului în revista Viva, la sfârșitul lunii august, cu un titlu de copertă care vorbește despre Udrea aflată „în exil”, a provocat multe reacții negative în spațiul virtual.

Compania de publicitate Wunderman a anunțat că firmele pe care le reprezintă au decis să își retragă bugetele alocate pentru un eveniment Viva.

În interviul acordat revistei, Elena Udrea vorbește despre decizia de a deveni mamă, procedura de fertilizare in vitro la care a fost supusă și viața pe care o duce Costa Rica.

Condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute

Elena Udrea este dată în urmărire internațională după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire națională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

La ultimul termen din dosarul Gala Bute, procurorul de caz a cerut instanței pedepse majorate și condamnare cu executare pentru cei care au primit pedepse cu suspendare pe fond. Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanță, la 6 ani de închisoare.

Avocatul fostului ministru a cerut, tot la ultimul termen din dosarul Gala Bute, eliminarea probelor obținute cu ajutorul SRI, menționând că acestea sunt nelegale. Apărătorul a mai solicitat rejudecarea dosarului.

„Am primit răspunsul pe care l-a formulat DNA în legătura cu activitățile desfășurate împreuna cu SRI. Referitor la ce a învederat DNA privitor la faptul că a beneficiat de sprijin de la SRI, apreciem că justificarea oferită de organul de urmărire penală pentru a justifica administrarea probelor nu poate fi primită. (…) Prevederile la care fac referire autorii excepției au atribuții exclusiv în domeniul siguranței nationale, neavând atribuții de cercetare penală. (…) Conform deciziei CCR, probele organelor de urmărire penală sunt nelegale. Probele obținute în mod nelegal nu pot fi folosite în procesul penal. Solutia juridică reglementată de Curte e obligatoriu a fi luată în considerare în această cauză. Soluția e retrimiterea cauzei la instanța de fond pentru a se discuta incidența probelor efectuate împreuna cu SRI”, a spus, în sala de judecată, avocatul Veronel Rădulescu.

DNA a răspuns solicitării instanței supreme referitoare la implicarea SRI în dosarul Gala Bute, menționând că, pe parcursul urmăririi penale, a cerut SRI sprijin pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere, o expertiză și declasificarea unor interceptări pe mandate de siguranță națională.

Elena Udrea a anunțat, pe 17 februarie, că se află în Costa Rica, iar în aprilie fostul ministru transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie și că una dintre obligațiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid