Elena Udrea, lansare spre Cotroceni din fața Guvernului. Băsescu a venit direct la berărie

Publicat: 28/09/2014, 17:23
Actualizat: 28/09/2014, 23:22

Suținătorii Elenei Udrea s-au întâlnit la ora 11.00 în fața Sălii Palatului din București, de unde aproape 5.000 de oameni au mers în marș spre Piața Victoriei. În fața Guvernului însă, la mitingul de lansare, au mai rămas doar în jur de 3.000. Pe parcursul a aproape o oră, cât a durat manifestația, s-a scandat împotriva lui Victor Ponta numit de pemepiști „premierul zero”. De asemenea, susținătorii Elenei Udrea au scandat în dese rânduri numele președintelui Traian Băsescu.

„Victor Ponta e urmașul lui Adrian Năstase și Ion Iliescu. România trebuie să aleagă în noiembrie drumul înainte pentru o democrație solidă și reală, nu spre o democrație originală cum zicea Ion Iliescu. După 25 de ani s-a împlinit profeția lui Brucan: Gata, România trebuie să meargă înainte. Sistemul securisto-comunst e îngenuncheat. Victor Ponta e premierul 0. Victor Ponta, îl descopăr eu acum, e agentul 000″, a spus Elena Udrea, de pe scena amenajată în fața clădirii Guvernului.

Șefa PMP l-a atacat și pe Klaus Iohannis care își lansase candidatura pentru Cotroceni, cu o zi înainte, tot din Piața Victoriei.„ Ieri s-a lasat un candidat care a fost partenerulul lui Voiculescu și Ponta în 2009 și 2012″, a spus ea.

După aproape o oră, mitingul s-a încheiat. La scurt timp, Elena Udrea și susținătorii săi s-au întâlnit la Berăria H din Parcul Herăstrău cu Traian Băsescu și fostul premier Emil Boc, unde au băut bere împreună.

Foto: Gândul // Sorina Ionașc.

Gândul a transmis LIVE TEXT și LIVE VIDEO


UPDATE 15.35 Președintele Traian Băsescu, însoțit de fostul premier Emil Boc, au venit la Berăria H, în Parcul Herăstrău, unde s-au reunit cu Elena Udrea și susținătorii ei, la o bere.

UPDATE 13:40 Mitingul din Piața Victoriei s-a încheiat.

UPDATE 13:25 Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD: „Klaus Iohannis nu spune că partidul său l-a pus pe Victor Ponta premier. Suntem aici pentru a sprijini o candidatură foarte curajoasă”

UPDATE 13:16 Elena Udrea: „Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, dar sunt cel mai bun candidat și voi fi cel mai bun președinte. Ieri s-a lasat un candidat care a fost partenerulul lui Voiculescu și Ponta în 2009 și 2012″

UPDATE 13:13 Elena Udrea: „Acest guvern încearcă să cumpere voturile, primari. Fix acum, când începe campania, Ponta și-a adus aminte că primarii au probleme”.

UPDATE 13:08 Elena Udrea:„ Victor Ponta e premierul 0. Victor Ponta, îl descopăr eu acum, e agentul 000″

UPDATE 13:08 Elena Udrea: „România trebuie să aleagă în noiembrie drumul înainte pentru o democrație solidă și reală, nu spre o democrație originală cum zicea Ion Iliscu. După 25 de ani s-a împlinit profeția lui Brucan: Gata, România trebuie să meargă înainte. Sistemul securisto-comunst e îngenuncheat”

UPDATE 13:06 Elena Udrea: „Ponta își face petrecere de milioane de euro de ziua lui, dar copiii nu au abecedare. Victor Ponta e un om care are cultul personalității. 100.000 de oameni au venit la comandă să-l aplaude. Victor Ponta e urmașul lui Adrian Năstase și Ion Iliescu. „

UPDATE 13:03 Elena Udrea: „Vine noiembrie, Ponta pleacă acasă. O țară care ar putea să hrănească 80 de milioane de oameni se hrănește din import”

UPDATE 12:57 Elena Udrea: „Suntem aici pentru că în 2 luni îl trimitem pe Victor Ponta acasă. Suntem cei care întelegem disperarea românilor față de acest guvern incompetent”

UPDATE 12:38 Participanții la marșul PMP au ajuns în Piața Victoriei unde este amenajată o scenă de pe care Elena Udrea va susține un discurs.

Marșul PMP, de protest la adresa Guvernului și pentru locuri de muncă, a pornit de la Sala Palatului și va urma traseul: Strada Demeter Dobrescu – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piața Victoriei.

În fruntea marșului se află președintele PMP Elena Udrea, alături de alți lideri ai formațiunii, între care Ruxandra Dragomir și Adrian Rădulescu, precum și liderul țărănist Aurelian Pavelescu, cu care președintele PMP a semnat, la sfârșitul lunii august, un protocol de constituire a alianței politice PMP-PNȚCD.

Aceștia poartă un banner pe care scrie „Ponta – PSD, șomaj și sărăcie pentru întreaga România!”.

Organizatorii marșului au menționat că se așteaptă ca la eveniment să participe aproximativ zece mii de persoane.
Participanții la marș, cei mai mulți dintre ei îmbrăcați cu veste albe cu inscripția „Udrea – președinte” și având însemnul PMP, poartă steaguri cu sigla formațiunii politice și steaguri tricolore. De asemenea, aceștia scandează mesaje antiguvernamentale.

În Piața Victoriei, Elena Udrea, candidatul PMP la Președinția României, precum și alți membri ai partidului urmează să susțină discursuri.

Vineri, Udrea preciza că PMP organizează un marș de protest la adresa Guvernului, care se va desfășura de la Sala Palatului la Guvern. Ea a menționat că președintele Traian Băsescu nu a fost invitat să participe la acest marș.

Candidatul PMP la Președinție spunea și joi că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta și că a decis organizarea, duminică, a unui marș împotriva proastei guvernări, precizând că au fost cumpărate ghiozdane și abecedare, care vor fi date „în toată țara”.

Emma Toader, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Nenorocirea abătută asupra României în noaptea de Înviere a șters de pe hartă un loc...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul