Elena Udrea, părăsită de avocatul care o reprezenta de cinci ani în instanţă

Elena Udrea, părăsită de avocatul care o reprezenta de cinci ani în instanţă
Publicat: 25/02/2020, 13:35

Elena Udrea a anunţat, marți, la Curtea de Apel Bucureşti, că vrea amânarea procesului, deoarece nu mai are avocat, după ce fostul ei apărător, Alexandru Chiciu, a explicat că nu o mai reprezintă din „motive pur tehnice”.

Elena Udrea a spus în faţa magistraţilor că vrea amânarea termenului de judecată deoarece a fost reziliat contractul cu apărătorul său, relatează mediafax.ro.

„După o relaţie de cinci ani. Rugămintea e sa îmi acordaţi termen”, Elena Udrea.

Instanţa a răspuns: „Sunt convinsă că ştiţi că domnul avocat cunoaşte că rezilierea cu o zi înainte poate fi un abuz de drept. Înţeleg că nu s-a mai întâmplat şi nu se va întâmpla. Este adevărat că şi protestul magistraţilor a dus la amânarea cauzei. Dar avem martori de audiat şi unul dintre ei vine a treia oara”.

Următorul termen a fost stabilit pentru 24 martie.

„Nu au existat neînțelegeri, doar că o serie de clauze contractuale au ajuns la termen şi nu au fost reînnoite”, a explicat fostul avocat al Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, care a fost contactat de mediafax.ro.

În acest dosar, Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA pentru instigare la luare de mită şi spălarea banilor. În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase