Emil Boc după anunțarea REZULTATELOR EXIT POLL la ALEGERILE LOCALE 2012: Așteptăm rezultatele finale cu optimism; în marja de eroare nu poți face aprecieri

Emil Boc după anunțarea REZULTATELOR EXIT POLL la ALEGERILE LOCALE 2012: Așteptăm rezultatele finale cu optimism; în marja de eroare nu poți face aprecieri
Publicat: 10/06/2012, 22:40
Actualizat: 10/06/2012, 23:42

Liderul PDL, Emil Boc, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a declarat că PDL așteaptă cu optimism rezultatele finale oficiale ale scrutinului de duminică, spunând că atunci când ești în marja de eroare nu poți să faci aprecieri.

Președintele PDL, Emil Boc, candidat pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, a declarat, duminică seară, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, că așteaptă rezultatele oficiale ale alegerilor, întrucât se află „în marja de eroare”, însă va respecta votul dat de clujeni.

Boc declara, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX, că nu se va afla la ora 21.00 la sediul filialei și că preferă ca, împreună cu candidatul PDL la șefia Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, să se afle prin secțiile de votare.

„La ora 21.00 voi fi într-o secție de votare împreună cu Alin Tișe, să vedem cum decurge procesul de numărare a voturilor, apoi vom fi în alte secții. Vom ajunge și la sediu mai încolo”, spunea Boc.

Cu toate acestea, Boc a ajuns la sediul PDL Cluj la ora 21.10 însoțit de Alin Tișe și a spus că nu vrea să facă declarații până la aflarea rezultatelor oficiale ale scrutinului.

„Având în vedere datele sondajelor de opinie voi face declarații după rezultatele oficiale. Așteptăm să se facă o numărătoare corectă a voturilor date de clujeni și vom respecta votul pe care clujenii l-au dat astăzi. Așteptăm rezultatele finale. Cât timp ești în marja de eroare a sondajelor nu-ți permiți să faci niciun fel de aprecieri. Cel mai bun sondaj este consemnarea procesului verbal. Ce a ținut de noi am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a obține cel mai bun scor pentru PDL. Avem încredere și vom respecta voința clujenilor de la vot. Am fost în secțiile de votare, inclusiv la ora 21 eram într-o secție”, a afirmat Boc.

La sediul PDL Cluj se aflau la ora 21.00 liderul filialei, Daniel Buda, senatorul PDL Mihail Hărdău, deputatul Adrian Gurzău și fostul prefect Florin Stamatian.

Președintele PDL, Emil Boc, a pierdut cursa pentru Primăria Cluj-Napoca în fața lui Marius Nicoară, candidatul USL, care a primit 43,9% din opțiuni, potrivit exit-poll-ului IRES, difuzat de DigiTV.

Potrivit exit-poll-ului CURS, difuzat de Realitatea TV, Emil Boc (PDL) și Marius Nicoară (USL) au câte 41% din voturi pentru Primăria Cluj-Napoca.

Conform exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3, președintele PDL, Emil Boc, a pierdut alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, obținând 40,3%, în timp ce candidatul USL, Marius Nicoară a obținut 43,1%.

La alegerile locale din urmă cu patru ani, Emil Boc câștiga alegerile locale cu peste 75 % la sută, fiind urmat de candidatul de atunci al UDMR, Laszlo Attila, care obținuse sub 8 la sută.

La alegerile locale din 2004, în schimb, Emil Boc a fost votat de 33,1 la sută dintre clujeni, în primul tur al alegerilor locale, unde a fost surclasat de candidatul de atunci al PSD, Ioan Rus, care a primit 40,1 la sută din voturi, pentru ca apoi să câștige alegerile în turul al doilea, votat de 56,25 la sută din clujeni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer