Erou de mic. Băiețelul de 6 ani a sunat singur la salvare după ce mama lui fusese omorâtă iar tatăl grav rănit

Erou de mic. Băiețelul de 6 ani a sunat singur la salvare după ce mama lui fusese omorâtă iar tatăl grav rănit
Erou de mic. Băiețelul de 6 ani a sunat singur la salvare după ce mama lui fusese omorâtă iar tatăl grav rănit
Publicat: 21/09/2020, 17:53

Un băiețel de doar 6 ani a sunat singur la salvare după mama lui a fost ucisă de doi hoți, iar tatăl a fost grav rănit în urma atacului armat comis de cei doi infractori.

Wilma Hochstetler, în vârstă de 40, a fost ucisă joi noapte după ce ea și soțul ei au fost atacați în timp ce încercau să repare un cauciuc de la mașină, pe marginea unui drum din Indianapolis.

Soțul ei, Jonathan, se întoarcea de la muncă și a făcut pană la mașină. Ulterior, Wilma, care se afla acasă, l-a luat cu ea pe fiul lor Brandon, în vârstă de 6 ani, și s-a dus să își ajute partenerul.

Băiețel de 6 ani, erou

În timp ce cuplul încerca să repare cauciucul, în jurul orei 1 noaptea, doi bărbați s-au apriat de ei și i-au amenințat cu armele în timp ce i-au furat telefonul Wilmei, precum și portofelele amândurora.

Ulterior, cei doi hoți s-au îndepărtat de ei, dar apoi s-au întors și au împușcat-o mortal pe Wilma și l-au rănit grav, în zona gâtului, pe Jonathan. Micuțul Brandon, care se afla în mașină, a reușit să găsească un telefon și să sune la serviciile de urgență.

Wilma avea patru copii – Melissa (16 ani), Abigail (14 ani), Krendra (10 ani) și Brandon (6 ani). Starea de sănătate a lui Jonathan este una gravă, bărbatul fiind supus deja la trei operații și în prezent este hrănit cu ajutorul unui tub.

Patru copii au rămas fără mamă în urma unui atac cumplit

Tatăl lui Jonathan, Samuel Hotchstetler, a declarat pentru Fox 59 că fiul lui i-a iertat pe cei doi criminali, dezvăluind că acesta simte că este norocos pentru faptul că nu a rămas paralizat după ce a fost împușcat la nivelul gâtului.

Potrivit unui prieten apropiat, cei doi erau îndrăgostiți încă din adolescență și aveau o viață foarte fericită împreună.

„Doi oameni timizi s-au întâlnit și s-au îndrăgostit. Erau genul de oameni foarte zâmbitori și și-ar fi dat haina de pe ei ca să te ajute”, a declarat apropiatul familiei pentru WIS News.