Europarlamentarul USR Cotilde Armand face dezvăluiri: CNI a achiziționat în decembrie cozonaci și vin în valoare de 10.000 de euro – FOTO DOVADĂ

Redactor:
Diana Grigore
Europarlamentarul USR Cotilde Armand acuză Compania Națională de Investiții (CNI) că a cumpărat în luna decembrie cozonaci și vin în valoare de 10.000 de euro, în loc să folosească această sumă pentru construcția de spitale sau autostrăzi.

„Chiar m-am întrebat astăzi ce se mai întâmplă pe la Compania Națională de Investiții. E o instituție importantă a statului, nu?! Ei bine, Compania a achiziționat în data de 19 decembrie 2019 vreo 560 de «Cozonaci cu nucă, caco și stafide» și 220 sticle de vin «Fetească Neagră», în valoare de aproximativ 10.000 euro. Nu-i rău. Asta da investiție națională. Ar fi ciudat ca C.N.I. să se ocupe de construcția de spitale, autostrăzi, nu?! „, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Europarlamentarul USR a subliniat că la conducerea instituției este Manuela Irina Pătrășcoiu.

Sursă FOTO: Clotilde Armand / Facebook

„Apoi m-am întrebat cine conduce această companie. Iată: -La conducerea C.N.I este Manuela Irina Pătrășcoiu, numită de Liviu Dragnea în 2013 în fotoliul de director general și de președinte al Consiliului de Administrație, pe vremea când acesta a coordonat Ministerul Dezvoltarii.-Distracție plăcută!”, a adăugat Clotilde Armand.

Sursă FOTO colaj: Shutterstock

 

Inchide