Evadare ca în filme: Un adolescent de 16 ani a fugit din sediul Poliției Galați / Adolescentul a fost prins

Redactor:
Corespondenti
Evadare ca în filme: Un adolescent de 16 ani a fugit din sediul Poliției Galați / Adolescentul a fost prins
Un adolescent în vârstă de 16 ani, care se afla, luni, în sediul Biroului Urmăriri al Poliției Galați, după ce fusese prins pentru a se pune în aplicare o sentință penală emisă de Judecătoria Galați pe numele său a reușit să fugă, autoritățile fiind în alertă.

Poliția Galați a transmis că, luni, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați au depistat un adolescent în vârstă de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Galați emisese, în februarie 2019, o sentință penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Urmăriri și, în jurul orei 14.30, profitând de un moment de neatenție al oamenilor legii, băiatul fugit din sediul Poliției.

Oamenii legii înearcă să îl găsească pentru a-l reține pe adolescent.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare și neglijență în serviciu.

Adolescentul a fost prins

Adolescentul în vârstă de 16 ani, care a evadat, luni, din sediul Biroului Urmăriri al Poliției Galați, a fost prins. Tânărul va fi internat într-un centru educativ, în baza unei sentințe a judecătorilor.

Tânărul de 16 ani a fugit din sediul Poliției, profitând de un moment de neatenție al oamenilor legii.

El fusese adus la poliție pentru că pe numele său Judecătoria Galați emisese, în februarie 2019, o sentință penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru tâlhărie.

Polițiștii au început căutările imediat după fuga tânărului, iar în acest caz a fost deschis un dosar pentru pentru evadare și neglijență în serviciu.

 

Inchide