• Publicat:
Știri

Exces de zel: Trei agenți de pază de la un club din Centrul Vechi au fost reținuți pentru 24 ore după ce au bătut doi bărbați – VIDEO

Trei agenți de pază de la un club din Centrul Vechi al Bucureștiului au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, fiind acuzați că au bătut doi bărbați și le-au pulverizat spray iritant lacrimogen, anunță Poliția Capitalei.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au reținuți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă și lovire și alte violențe, fapte comise pe raza sectorului 3.

Ancheta a fost declanșată la data de 25 mai, când polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de către reprezentantul unei unități medicale, cu privire la faptul că la camera de gardă se află un tânăr care a fost victima unei agresiuni.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că la data de mai sus, în timp ce persoana vătămată se afla în fața unui club de pe raza sectorului 3, însoțit de un alt bărbat, aceștia au fost agresați fizic de către agenții de pază ai clubului. Astfel, din investigațiilor efectuate au fost identificați și depistați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost conduși la sediul subunității pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina celor trei s-a stabilit că, în data de 25 mai a.c., în jurul orei 06.30, în timp ce persoanele vătămate se aflau în fața clubului, cei trei bărbați, agenți de pază ai clubului, aflați în timpul serviciului, i-ar fi agresat fizic, lovindu-i și pulverizându-le spray iritant lacrimogen. Ulterior, persoanele vătămate au fost transportate la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale”, arată Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și lovirea sau alte violențe, cu cei trei bărbați în stare de reținere.

Inchide