EXCLUSIV. Fotbalist la o echipă din Ilfov, cercetat după ce a făcut sex cu o fată de 13 ani. „Îmi pare extrem de rău. Nu mi-am dat seama că fac o greșeală așa de mare!”

EXCLUSIV. Fotbalist la o echipă din Ilfov, cercetat după ce a făcut sex cu o fată de 13 ani. „Îmi pare extrem de rău. Nu mi-am dat seama că fac o greșeală așa de mare!”
Publicat: 11/07/2020, 17:10
Actualizat: 06/04/2021, 19:26

Un fotbalist legitimat la un cunoscut club ilfovean este cercetat de procurori după ce s-ar fi filmat în timp ce făcea sex cu o fată de 13 ani, după care a publicat pe internet o parte dintre aceste imagini. Acum, sportivul este chinuit de regrete și are nevoie de consiliere psiholgică, la fel ca și fosta lui iubită.

Rămas doar cu bunicii, după ce părinții său au plecat să muncească în Marea Britanie, Robert, un puști de numai 14 ani, și-a făcut o prietenă. Nesupravegheați de nimeni, cei doi au renunțat la copilăria proprie vârstei și au început să întrețină relații sexuale. Ba mai mult, au și filmat unele dintre întâlnirile amoroase.

La un moment dat, însă, băiatul început să-i ceară fetei bani, mai ales că aceasta face parte dintr-o familie mai avută. O amenința că, în caz contrar, va publica imaginile pe internet.

După ce ce i-ar fi dat diferite sume, fata nu a mai făcut față presiunii și a decis să le spună părinților, care, la rândul lor, au anunțat Poliția.

Speră la un contract în Liga I

Ca urmare, puștiul de 14 ani, care pe atunci era elev în clasa a VIII-a și fotbalist legitimat la echipa din Buftea, a fost arestat la domiciliu timp de 20 de zile.

Putea să iasă din casă doar ca să meargă la școală. Închis în casă, Robert s-a pus cu burta pe carte și a intrat la liceu. În același timp, a continuat să joace fotbal, iar potrivit părinților săi are mari șanse să prindă, la un moment dat, un contract în Liga I.

Numai că puștiul, deja elev de liceu, este, în continuare, urmărit efectele faptei sale. „Îmi pare extrem de rău. Nu mi-am dar seama că fac o greșeală așa de mare. Din păcate, nu pot să dau timpul înapoi”, a spus băiatul, puternic afectat de remușcări.

În același timp, conform anchetatorilor, victima acestuia ar fi rămas, la rândul ei cu sechele. Acum elevă în clasa a VIII-a, copila merge, în mod regulat la psiholog, după ce a teama că toată lumea va afla ce a făcut, i-a provocat o traumă.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase