Expertiza psihiatrică în cazul criminalei de la metrou. Ce scrie în raportul celor de la Medicină Legală

Expertiza psihiatrică în cazul criminalei de la metrou. Ce scrie în raportul celor de la Medicină Legală
Publicat: 26/02/2018, 16:27
Actualizat: 25/03/2019, 20:47

În urma unei expertize care a durat câteva săptămâni, concluziile raportului Institutului Național de Medicină Legală arată că Magdalena Șerban poate răspunde penal pentru faptele sale, au precizat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

În prezent, Magdalena Șerban, femeia acuzată că ar fi ucis, în luna decembrie 2017, o tânără, împingând-o în fața metroului, încercând, fără succes, să facă înainte același lucru cu o altă fată, se află în stare de arest preventiv, la Spitalul Penitenciar Jilava.

La scurt timp după încarcerare, în luna decembrie a anului trecut, Magdalena Șerban ar fi amenințat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava.

„E vorba de amenințare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii și amenințări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secția de deținere. Conform dispozițiilor legale, s-a procedat la anunțarea conducerii unității, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă”, a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase