Explozie într-un bloc din apropierea Bucureștiului! Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă după ce soția l-a părăsit și a plecat cu copiii – FOTO/VIDEO

Publicat: 26/07/2020, 22:36
Actualizat: 29/07/2020, 15:24

Un bărbat din Popești-Leordeni ar fi încercat să se sinucidă în demisolul unui bloc după ce a fost părăsit de soție, în urmă cu două săptămâni, și aceasta ar fi plecat și cu copiii. Acesta ar fi pornit gazele, încercând să se sinucidă prin asfixiere.

„În această seară, în jurul orelor 21:34, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Popești Leordeni s-a auzit o bubuitură de la subsolul blocului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități specifice, precum lucrători din cadrul ISUBIF pentru activități din competență.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, proprietar al apartamentului de la care s-ar fi produs explozia. Acesta a fost transportat cu ambulanța la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiști Ilfoveni efectuează activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză efectuându-se cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, transmit autoritățile.

Știrea inițială

Se pare că bărbatul nu a putut să mai îndure suferința provocată de plecare soției și a copiilor și s-a decis să își pună capăt vieții, potrivit surselor.

În urma tentativei, apartamentul situat la demisolul blocului a explodat, însă fără izbucnirea unui incendiu, și a provocat daune în încă cinci apartamente.

Bărbatul prezintă arsuri pe corp și este transportat la Spitalul de Arși din Capitală.

Autoritățile prezente la locul incidentului au evacuat toate persoanele din bloc. Momentan, se pare că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată.

Sinuciderea care a cutremurat  România – Scrisoarea de adio lăsată de Robert, tânărul steward din Iași care și-a pus capăt zilelor

Una dintre cele mai recente sinucideri care a cutremurat o țară întreaga este cea a lui Robert, un tânăr stweard din Iași. Acesta a lăsat o scrisoare de adio în care a explicat de ce a recurs la acest gest.

Robert dispăruse de acasă pe date de 2 iulie. Pe 3 iulie a fost găsit mort în pădurea din apropierea pârtiei de schi din Copou.

Înainte de a se sinucide, tânărul a scris pe telefonul său mobil un mesaj de adio pentru familia sa în care a explicat tot ce credea el că nu funcționează în viața sa, dar și motivele care l-au împins în pragul disperării.

În începutul mesajului, tânărul îi cere iertare iubitei sale, o fată de care se despărțise de scurt timp și pe care nu o mai văzuse de două săptămâni.

Tânărul și-a cerut iertare de la cei dragi

„Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva”, au fost cele scrise de tânăr  la începutul scrisorii de adio.

În continuarea mesajului, tânărul și-a cerut iertare părinților săi, oferind, de asemenea, și câteva sfaturi de viață pentru alte persoane care făcuseră parte din viața sa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția