Familia unui român UCIS CU BESTIALITATE la Londra s-a mutat ÎNAPOI în România. Cât ai clipi, se pot întâmpla LUCRURI ÎNGROZITOARE!

Familia unui român UCIS CU BESTIALITATE la Londra s-a mutat ÎNAPOI în România. Cât ai clipi, se pot întâmpla LUCRURI ÎNGROZITOARE!
Publicat: 08/11/2018, 15:37

Cinci bărbați au fost încarcerați pentru uciderea brutală a unui român, pe care l-au urmărit și măcelărit într-un magazin din Londra, la doar câteva săptămâni după ce se mutase în metropolă, scrie The Independent.

Beniamin Pieknyi (21 de ani) a fost victima unui atac neprovocat, în timp ce mergea să se întâlnească cu un amic în Stratford și a oprit să își cumpere o sticlă de apă.

Făceau legea în zonă

Un grup de tineri îi hărțuia în mod frecvent pe cumpărătorii din Stratford Centre, zonă pe care o declarau ca fiind „a lor”. Pe 20 martie 2018, aceștia au pus ochii pe Pieknyi și amicul lui, i-au hărțuit și apoi atacat cu brutalitate.

Un angajat de la pază a intervenit și gașca de interlopi s-a mutat în alt loc. I-au urmărit însă pe cei doi români și i-au atacat din nou. Pieknyi a fost încercuit într-un restaurant Subway și luat la bătaie, în timp ce doi indivizi îl țineau imobilizat pe amicul lui.

Tânărul a fost bătut cu bestialitate, înainte ca unul dintre atacatori, pe nume Vladislav Iakimciuk, să îl înjunghie în piept cu un cuțit lung. Agresorul și ceilalți patru complici au fugit de la locul faptei, în timp ce prietenul lui Pieknyi și martorii au încercat să-l resusciteze pe tânăr. Degeaba. Echipajul unei ambulanțe sosite de urgență nu a putut decât să confirme decesul la fața locului, cauza morții fiind rana din piept.

Sora victimei: Spui ceva greșit unei persoane greșite și riști să mori

Beniamin Pieknyi este unul dintre cei opt oameni uciși într-o singură săptămână la Londra. Acesta locuia în Milton Keynes cu fratele și sora lui și lucra la un restaurant fast food.

După oribila crimă, rudele sale au revenit în România, iar familia și-a cheltuit toate economiile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al băiatului.

„Mama nu mai poate să doarmă, iar sora mea, Iulia, nu mai vrea să revină în Anglia. Pentru noi, ca familie, Londra este un loc periculos, ținând cont de ce a pățit fratele meu,” a declarat Mihael Pieknyi, fratele celui ucis.

Iulia Pieknyi este cutremurată de tragedia care i-a schimbat felul în care privește lumea: „Am realizat că lucruri oribile se pot întâmpla, într-o clipă și dacă spui ceva greșit unei persoane greșite, poți să mori,” adaugă, speriată, femeia.

Mama copiilor, Irina, nu poate trece peste moartea fiului. „Este atât de nedrept că unul dintre ei a fost răpit de lângă noi și inima mea a fost luată odată cu el. Durerea din acea zi va fi mereu cu mine. Cine le-a dat dreptul să-i ia viața fiului meu? Sunt conștienți de durerea cauzată, lacrimile lăsate în urmă? Nu am cuvinte. De ce l-au ucis pe fiul meu? Nu am putere să-i înfrunt și asta îmi frânge inima,” a spus Irina Pieknyi.

Un atac mișelesc, neprovocat. Momentul în care Iakimciuk a scos cuțitul

Miercuri, Vladislav Iakimciuk (23 de ani) a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru omucidere, tulburarea liniștii publice și posesia unei arme albe.

Kevin Duarte (19 ani) fără domiciliu stabil și Moses Kasule (20 de ani) din Cavesson House Ribbons Walk, Stratford, au fost încarcerați pentru 12 ani, pentru omucidere și comportament violent.

Alexis Gabriel Da Costa Varela (19 ani) din Lillechurch Road, Dagenham, a fost încarcerat pentru 3 ani și 4 luni, iar Mario Zvavamwe (19 ani) din Crow Lane, Romford, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de temniță

Incidentul nu a avut nici o cauză reală

Poliția a ajuns la concluzia că incidentul a început când Varela, care se plimba cu o bicicletă pe ale cărei coarne ședea Duarte, a trecut pe lângă prietenul lui Pieknyi, Alexandru Suciu (25 de ani).

Din mers, Duarte l-a lovit peste cap, iar grupul a revenit după câteva minute, pentru a-și revendica teritoriul. Când a ieșit din magazinul din care își luase o sticlă cu apă, Pieknyi a sărit în ajutorul prietenului său, încolțit de cei doi golani. Imediat, au apărut alți trei indivizi din gașca de cartier.

Iakimciuk i-a luat ochelarii lui Suciu, iar Kasule l-a lovit. Primul a luat sticla de apă a lui Pieknyi și a aruncat-o. Martorii povestesc cum cei doi români au încercat să aplaneze conflictul. A intervenit și un gardian, care i-a însoțitspre ieșire. Acolo, insă, Iakimciuk a scos un cuțit, deși pînă și camarazii săi au încercat să-l oprească. L-a urmărit pe Pieknyi până la Subway și l-a înjunghiat mortal.

Poliția Metropolitană i-a identificat rapid pe ucigași, deoarece făceau parte dintr-un grup violent, care teroriza zona respectivă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu