Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a mințit în declarațiile inițiale! Agresoarea, arestată pentru 30 de zile – FOTO

Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a mințit în declarațiile inițiale! Agresoarea, arestată pentru 30 de zile - FOTO
Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a mințit în declarațiile inițiale! Agresoarea, arestată pentru 30 de zile / Sursă FOTO: captură Știrile ProTV
Publicat: 10/11/2020, 19:46
Actualizat: 10/11/2020, 19:55

Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia, designerul de la emisiunea „Visuri la cheie”, a fost arestată marți, 10 noiembrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Inițial, agresoare declarase că victima i-a rupt un ștergător de la mașină, dar apoi și-a schimbat „versiunea” despre incidentul care a avut loc sâmbătă.

Ștefania Andrei a fost reținută pentru 24 de ore în arestul Secţiei 14 poliţie, unde și-a petrecut noaptea de luni spre marți. Ulterior, agresoarea a fost arestată pentru 30 de zile, relatează stirileprotv.ro.

Agresoarea care a bătut-o pe Cristina Joia a mințit în declarații

În declarațiile inițiale făcute în fața anchetatorilor, Ștefania Andrei a mărturisit că a lovit-o pe Cristina Joia într-un acces de furie declanșat de faptul că victima i-a rupt ștergătorul de la mașină și de jignirile pe care i le-a adus aceasta.

„Mi-a rupt ștergătorul de la mașină. Nu sunt violentă. Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr. Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă”, a declarat Ștefania Andrei luni.

Ulterior, agresoarea a recunoscut faptul că designerul de la emisiunea „Visuri la cheie” nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat, probabil pentru a o atenționa că a parcat într-un loc nepermis.

Tânăra de 34 de ani a fost reținută sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe.

Cristina Joia, unul dintre designerii din emisiunea „Visuri la cheie” cu Dragoș Bucur, a povestit că a sunat singură la ambulanță, după ce a fost lovită de o femeie, într-un magazin din Capitală. Angajații și martorii nu au intervenit să o ajute, ba mai mult, un paznic a spus că se afla „la țigară” în momentul producerii agresiunii!

„Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia.

Scenele dure au avut loc sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Joia a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în figură cu un obiect dur.