Femeia care susține că are un copil cu nepotul Regelui Mihai, reacționează în plin scandal la Casa Regală. Ce spune despre testul ADN

Femeia care susține că are un copil cu nepotul Regelui Mihai, reacționează în plin scandal la Casa Regală. Ce spune despre testul ADN
Publicat: 10/11/2017, 21:23

„Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodata să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Femeia a făcut precizarea după ce Nicolae Medforth-Mills a spus că a dorit de mai multe ori să facă un test de paternitate, însă Nicoleta Cîrjan nu s-a prezentat.

Mama lui Nicolae, Principesa Elena, susținea, într-un comunicat de presă, că i-a transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă „din cauza comportamentului său lipsit de principii morale”. Mai mult, Alteța Sa amintește de faptul că Nicolae nu a clarificat, nici până acum, situația paternității presupusului său copil.

„Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă. La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României”, se arată în anunțul de joi al Casei Regale, care o citează pe Principesa Elena.

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forțat ușa de la reședința din Elveția a Majestății Sale, anunța, miercuri, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliția elvețiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a își vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestății Sale s-a înrăutățit.

Biroul de Presă al Regelui Mihai I a anunțat, pe 11 august 2015, printr-un comunicat de presă, că Regele Mihai I a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare pe 1 august 2015.

Referitor la comunicările de presă venite în ultima perioadă dinspre Casa Regală, de o parte, și de la Nicolae Medforth-Mills, femeia care susține că are un copil cu nepotul regelui spune că este un „scandal rușios.”

„Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect față de Măria Sa este să tăcem cu toții din gură. Așadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul rușinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată și mi se construiește, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat”, a mai scris Nicoleta Cîrjan.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații