Femeia din Suceava bănuită că și-a ucis trei bebeluși a spus că are deja copii și nu mai voia alții

Redactor:
Raluca Lazaroi
Femeia din Suceava bănuită că și-a ucis trei bebeluși a spus că are deja copii și nu mai voia alții
Femeia din Poiana Negrii, județul Suceava, în gospodăria căreia a fost găsit un bebeluș mort, într-o pungă, iar apoi resturile a încă doi bebeluși, le-a spus anchetatorilor că mai are trei copii și că pe cei din urmă nu i-a mai vrut.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia le-a povestit anchetatorilor că mai are trei copii de 6, 8 și 10 ani și nu a mai vrut alții. Din acest motiv a ajuns să îi omoare pe nou-născuți.

Până acum, femeia este acuzată de pruncucidere în cazul unui bebeluș pe care l-a născut viu pe 9 august, acasă, singură și neasistată medical.

Soțul femeii le-a declarat procurorilor că nu știa că soția sa este însărcinată.

Femeia a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naștere și urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, cei trei copii ai femeii afându-se deocamdată în grija unei mătușe.

Ancheta de la Suceava a început după ce un bebeluș a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională. Cazul a fost semnalat de un polițist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar apoi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil. Ulterior, anchetatorii au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluși, probabil îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018.

 

Inchide