• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Femeie însărcinată, spulberată pe trecerea de pietoni de un șmecher care gonea pe linia de tramvai

Femeie însărcinată, spulberată pe trecerea de pietoni de un șmecher care gonea pe linia de tramvai
Mai multe pe gandul.info

Tânăra de 28 de ani, din Iași, însărcinată, a fost lovită de o mașină pe trecerea pentru pietoni din zona pasajului Nicolina din Iași. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere victimei, care s-ar fi angajat în mod regulamentar în traversarea străzii.

Femeia de 28 de ani a început să traverseze strada prin loc marcat, după ce mașinile de pe banda întâi și a doua i-au acordat prioritate. Un tânăr din Focșani care circula pe banda a treia, pe linia de tramvai, a lovit-o în plin.

„Printr-un apel la 112, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași a fost solicitat să intervină la un accident rutier cu victimă, pe bulevardul Nicolae Iorga, în zona fostului Bazar. A fost dirijat imediat un echipaj medical de urgență cu medic, care, la locul solicitării, a găsit o femeie de 28 de ani, pieton. Aceasta era conștientă, avea un traumatism cranio-cerebral cu plagă, traumatism cranio-facial, observație fractură membru inferior stâng și se află în trimestrul al doilea de sarcină. A fost evaluată și, după acordarea asistenței medicale de urgență, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», pentru investigații de specialitate”, a declarat luni, corespondentului Mediafax, Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iași.

Polițiștii ieșeni au anunțat că au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a observat femeia care se angajase în traversare, dar primele cercetări arată ca acesta circula cu viteza mare.

Inchide