• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

FINALA EUROVISION 2012. MANDINGA crede în ROMÂNIA și în ZALEILAH. Galerie foto și video

MANDINGA, trupa care reprezintă ROMÂNIA la finala concursului EUROVISION 2012, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al EUROVISION 2012.

MANDINGA, trupa care reprezintă ROMÂNIA la finala concursului EUROVISION 2012, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al EUROVISION 2012.

Cei de la MANDINGA susțin că piesa lor, „Zaleilah”, este foarte populară în România și, fiind ritmată, ar trebui să prindă și la Baku (Azerbaijan), atât în semifinala EUROVISION 2012 din 22 MAI 2012, cât și, speră ei, în finala EUROVISION 2012 din 26 MAI 2012.

Site-ul EUROVISION 2012 susține că MANDINGA este o combinație între România și Cuba, deci implicit între culturile celor două țări, și că trupa noastră va aduce sound-ul latin la Baku.

În culise, membrii trupei Mandinga sunt foarte calmi, dar pe scenă se transformă și debordează de energie. „Sperăm că oamenii vor reține dansul nostru și că, după ce se va termina competiția, încă vor cânta și vor dansa pe Zaleilah”, a declarat Mandinga pentru site-ul Eurovision 2012.

Mandinga se prezintă la Eurovision 2012 cu o coregrafie plină de dragoste și voie bună. Ecranele LED vor fi luminate de imagini cu tobe care vor bate după ritmul piesei „Zaleilah”, dar și cu inimi colorate în galben sau violet, se mai arată pe site-ul Eurovision 2012.

Site-ul Eurovision scrie că Mandinga are o coregrafie foarte interesantă, care seamănă cu videoclipul oficial al piesei „Zaleilah”. Totodată, grupul este foarte puternic și din punct de vedere vocal, solista Elena Ionescu având o voce foarte convingătoare, scrie site-ul Eurovision 2012.

La prima conferință de presă din Baku, Mandinga a interpretat o versiune acapella (fără instrumente) a piesei „Zaleilah”, pentru care au fost aplaudați de cei prezenți. Apoi, au răspuns la întrebări, explicând că „suntem o trupă de muzică, nu doar o trupă de dans” și că rolul lor este să aducă „dansul latin în România”.

Site-ul Eurovision 2012 încheie spunând că membrii trupei Mandinga sunt foarte încrezători în ceea ce privește șansele lor la Eurovision, dorind să se claseze între primele cinci locuri.

VIDEO EUROVISION 2012: MANDINGA – „ZALEILAH”, piesa cu care ROMÂNIA vrea să cucerească Europa:

GALERIE FOTO EUROVISION 2012: MANDINGA și coregrafia cu care ROMÂNIA vrea să cucerească EUROPA:


×
Inchide