EUROVISION 2012. MANDINGA: Vrem ca ZALEILAH să fie hitul concursului

Redactor:
Raluca Ion
EUROVISION 2012. MANDINGA: Vrem ca ZALEILAH să fie hitul concursului
Cu doar o zi înaintea primei semifinale a EUROVISION 2012, trupa MANDINGA se află în topul jurnaliștilor străini, la concurență însă cu Buranovskiye Babushki, bunicuțele din Munții Ural care reprezintă Rusia la concursul internațional

Cu doar o zi înaintea primei semifinale a EUROVISION 2012, trupa MANDINGA se află în topul jurnaliștilor străini, la concurență însă cu Buranovskiye Babushki, bunicuțele din Munții Ural care reprezintă Rusia la concursul internațional. „Suntem pe primul loc în topul jurnaliștilor străini în această semifinala, la concurență cu Rusia. Există un monitor pe care sunt afișate preferințele lor, Rusia este cu puțin înaintea noastră, dar acest lucru se corectează de la o zi la alta”, spune pentru gândul managerul trupei MANDINGA, Sergiu Stoiadin.

Potrivit managerului, ZALEILAH va fi piesa din România care va face cea mai bună impresie la EUROVISION 2012 din ultimii 10 ani. „Lumea de aici o știe pe stradă, știe dansul, sunt o mulțime de motive să fim încrezători. Aseară am avut concert în aer liber, trupa Mandinga a închis seara, și au fost 15.000 de oameni”, a continuat managerul trupei. El crede că piesa trupei Mandinga va primi voturi și din țările care nu votează în mod tradițional cu România.

 „Piesa a fost licențiată în toate țările, în afară de America de Nord și Australia, am făcut promovare în Moldova, Belgia, Olanda”, a mai declarat Sergiu Stoiadin. El a mai povestit că trupa MANDINGA stă în același hotel cu delegația Israelului și cu cea a Norvegiei: „Am avut o surpriză plăcută, într-o dimineață un membru al delegației Norvegiei a dansat Zaleilah”.

Managerul trupei crede că printre atuurile piesei se numără faptul că transmite o energie foarte bună, dar și show-ul și efectele speciale pe care telespectatorii le vor putea vedea în timpul semifinalei de pe 22 mai. „Toată lumea este într-o formă foarte bună, suntem foarte optimiști. Noi vrem ca piesa să fie hitul Eurovisionului și sperăm să ne clasăm între primii 5″, a mai spus Sergiu Stoiadin.

Finala EUROVISION 2012 va avea loc pe 26 mai.

Gândul transmite EUROVISION 2012 LIVE TEXT.

Inchide