EUROVISION 2012. MANDINGA va evolua în haine de culoare albă, cu excepția solistei ELENA IONESCU. VIDEO

Redactor:
Gândul
EUROVISION 2012. MANDINGA va evolua în haine de culoare albă, cu excepția solistei ELENA IONESCU. VIDEO
La EUROVISION 2012, membrii trupei MANDINGA vor evolua pe scena de la Baku îmbrăcați în alb, cu excepția solistei formației, Elena Ionescu, și vor avea instrumente stilizate, a anunțat, joi, șeful delegației României la EUROVISION 2012, Dan Manoliu

La EUROVISION 2012, membrii trupei MANDINGA vor evolua pe scena de la Baku îmbrăcați în alb, cu excepția solistei formației, Elena Ionescu, și vor avea instrumente stilizate, a anunțat, joi, șeful delegației României la EUROVISION 2012, Dan Manoliu, scrie Agerpres.

El a arătat că instrumentele membrilor Mandinga vor fi colorate și că de designul acestora s-au ocupat artiștii plastici Alexandru Ghilduș și Costel Badea.

Șeful delegației României la Eurovision a precizat că solista formației va avea două vestimentații semnate de Maria Lucia Hohan, una pentru prima semifinală Eurovision și una pentru finală.

„Important este să treci de semifinală și după aceea să câștigi”, a spus Dan Manoliu, susținând că bătălia în finală se va da între reprezentanta Suediei și „altcineva”.

La rândul său, Elena Ionescu a vorbit despre pregătirile privind participarea la Eurovision.
„Suntem un pic epuizați după toată pregătirea, pentru că avem o mare responsabilitate. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni”, a spus solista trupei Mandinga.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu presa ce va fi difuzată pe 21 mai de TVR.

Șase membri ai trupei Mandinga – Elena Ionescu (voce), Alex Burcea (trompetă), Chupi – Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian) și Zah – Valentin Andrei Zachar (saxofon) – vor urca pe scena Eurovision de la ediția din acest an.

Mandinga concurează în prima semifinală a concursului din 22 mai, care se desfășoară la Baku. Cea de-a doua semifinală va avea loc în 24 mai, iar marea finală a concursului pe 26 mai.


 

Inchide