Fiul lui Gino Iorgulescu lăsat în libertate. Decizia judecătorilor în cazul lui Mario

Fiul lui Gino Iorgulescu lăsat în libertate. Decizia judecătorilor în cazul lui Mario
Mario și Gino Iorgulescu
Publicat: 07/09/2016, 21:56

Sub control judiciar va fi cercetat și Gabriel Francisco Pascu, Marcel Pascu și Vasile Pascu fiind cercetați în libertate, fără nicio măsură preventivă. Decizia Judecătoriei Sectorului 3 nu este definitivă.

Cei patru au fost reținuți marți seara după ce polițiștii au făcut percheziții la locuința fiului președintelui LPF și în alte șapte locații, anchetatorii cerând arestarea lor preventivă.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare opt mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului”, au informat, marți, într-un comunicat de presă reprezentații Poliției Capitalei.

Surse judiciare susțin că Mario Iorgulescu, alături de alte nouă persoane, este bănuit că ar fi încercat, prin violență, să determine un bărbat să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal.

„Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiții au exercitat acte de violență și au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior încercând să-l determine, prin constrângere și corupere, să-și retragă plângerea și declarațiile formulate”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase