Florin Cîțu face bilanțul celor trei luni de guvernare PNL: „Urmează lucruri fantastice pentru toți românii. Toată lumea este de acord”

Florin Cîțu face bilanțul celor trei luni de guvernare PNL: „Urmează lucruri fantastice pentru toți românii. Toată lumea este de acord”
Publicat: 15/02/2020, 12:23

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a făcut, sâmbătă, bilanțul lunilor de guvernare PNL și scrie, pe rețelele de socializare, că s-a resimțit un efect pozitiv în economie cât timp Guvernul a fost condus de liberali.

Florin Cîţu a postat pe pagina de socializare un mesaj în care susţine că cele trei luni au avut un efect pozitiv în economie. Ministrul vorbește și despre alegerile anticipate, fiind de părere că dacă PNL va câştiga alegerile anticipatele „vor urma lucruri fantastice pentru toţi românii”.

„Toată lumea este de acord – fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie”, scrie Cîțu.

Printre efecte, enumeră faptul că dobânzile și rata inflaţiei au scăzut. preţul la combustibil a scăzut şi continuă să scadă, veniturile la buget cresc, deficitul bugetar scade, deficitul de cont curent nu mai creşte.

„Am salvat de la naționalizare Pilonul II de pensii, agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară, instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020”, sunt alte măsuri enumerate de ministrul interimar Cîțu.

În final, acesta spune că PNL va face „mai mult pentru români” și „urmează lucruri fantastice pentru toți românii”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase